Ændrer konceptet: Club Stygge genåbner under nye Corona-forhold

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Radostin Kuzmanov/Stygge Facebook
Foto: Radostin Kuzmanov/Stygge Facebook

I weekenden blev det vedtaget, at nattelivet skal forblive lukket frem til 31. oktober.

Et kompromis for landets diskoteker og natklubber blev, at de kunne ændre deres indretning og forhold, således at det bliver med forholdsregler, der er tilpasset Covid-19 restriktioner.

Barer, værtshuse, restauranter og caféer må nemlig gerne holde åbent, og her får man forlænget åbningstiderne frem til klokken 02.00 med det krav, at man ikke lukker nye gæster ind efter klokken 23.00.

Nu melder natklubben Club Stygge ud, at de genåbner på fredag d. 21. august.

Bliver cocktail- og champagnebar i stedet

Det er den første sådan for alvor natklub i Aalborg, som har valgt at ændre konceptet til at blive en cocktail- og champagnebar i stedet, så længe regeringen fastholder de nuværende restriktioner.

Hos Club Stygge understreger man over for MigogAalborg, at man tager regeringens påbud meget seriøst, og derfor bliver det under nye forhold, at man genåbner.

“Det bliver ikke lige så vildt, som man normalt kender det herinde.

Det bliver mere som bar, hvor folk kan booke de borde, vi har til rådighed, og så kan man sidde og hygge sig,” siger indehaver Mark Benzon.

Følger alle retningslinjer

Han fortsætter;

“Vi er meget påpasselige og løsningsorienteret, og vi følger selvfølgelig de retningslinjer, som er udstedt.”

Han håber, at man får Covid-19 smittetallet i Danmark så meget under kontrol, at nattelivet igen må genåbne under ordnede forhold fra november.

“Vi håber på, vi kan åbne op normalt fra 1. november, da november og december er de måneder, hvor vi virkelig har gang i den. Men det er klart, at det skal være under gode og fornuftige forhold, at natklubberne igen åbner,” siger Mark Benzon.