Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs højeste sølvpriser

Af Annoncør

Befinder du dig i Aalborg eller deromkring og ligger du inde med noget sølv der ikke længere er til nogen gavn for dig, så kan du godt klappe i hænderne for nu kan du opleve Aalborgs bedste sølvpriser.

Annoncørbetalt indhold leveret af NordiskGuld.dk

Priserne er gået i luften, når der er tale om de rene sølvpriser

Sølv priser er prisen for det sølv du har. Det er uanset om der er tale om sølv i form af lysestager, bestik eller måske i form af smykker. Der vil være en pris som du kan få for dit sølv. Det er lidt det samme som den gamle blikspand af en bil, der ellers ikke syner af mere værdi – her kan man få det der kaldes for skrotpræmie, netop fordi der stadig er en form for værdi.

Har du sølv liggende i gemmerne som du ikke længere kan se en idé i at beholde er det slet ikke et dårligt tidspunkt at overveje om det skal handles med. Når du handler med dit sølv, kigges der på sølvets renhed og hvad vægten på sølvet er. Det har altså ikke nogen betydning for hvor smuk smykket f.eks. er håndlavet eller sølvskeernes indgravering er, når der tales den rene sølvpris’ værdi.

Specielle genstande af sølv kan vurderes og måske skaffe dig en bedre handel

Hvis du ligger inde med noget sølv der kommer fra en kendt designer eller på anden måde, kan være et samlerobjekt kan det altså sagtens tænkes at du ikke kan få den pris du havde forventet at få, på trods af de højeste sølvpriser der er set til dato. Her kan det måske bedre betale sig for dig at booke et møde med NordiskGuld hvor genstanden vil blive vurderet som genstand og ikke på baggrund af vægt og renhed.

Der er mange måder at gøre det på når der skal handles sølv og det kan faktisk være overraskende let at få en god handel i hus, især nu hvor der er tale om de bedste priser på sølv til dato.