Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgensiske PlusLED oplever markant fremgang

Af Annoncør

Den Aalborggensiske webshop PlusLED har i disse år fart på. PlusLED sælger LED-produkter indenfor kategorier som LED-spots, LED-armaturer, Smart-hjem, lamper, LED-strips og diverse andre LED-produkter og el-artikler, via deres webshop.

Annoncør betalt indhold leveret af Plusled.dk

Her sælges både til både privat og erhverv, og hos virksomheden kan man godt mærke, at LED-belysning virkelig har fået fat i danskerne.

 

Medejer og direktør René Sloth fortæller:

“Da vi startede i 2013, var der ikke mange, der brugte LED. Markedet er siden da eksploderet, og vi er glade for at have været med så længe og kunne være en del af udviklingen. Det gør, at vi i dag kender markedet og kundernes ønsker og behov rigtig godt, og vi kan derfor have de helt rigtige varer på hylderne”.

 

Vokseværk og nye lokaler

PlusLED, der i flere år lå ud til Gugvej i Aalborg, måtte tidligere i år se sig om efter større lokaler, da pladsen blev for knap. Inden sommer flyttede virksomheden derfor ud på Fåborgvej i Aalborg Øst. Hermed er pladsen i fremtiden sikret, når virksomhedens videre ekspansionsplaner skal udfoldes.

 

“På Gugvej var vi efterhånden ved at vokse ud af vores lokaler, og vi har så mange idéer og projekter i gang, at vi godt kunne se, at tiden nu var rigtig til at måtte se os om efter noget større, der var ordentligt gearet til fremtiden” forklarer René Sloth.

 

Hvis man spørger til, hvordan virksomheden har fået succes i et marked med stor konkurrence, får man et ydmygt nordjysk svar:

 

“Jeg tror, det vi er lykkes med er, at har været på en lang rejse, hvor vi aldrig er gået på kompromis med vores produkter eller kundeservice. Vi valgte tidligt at etablere vores eget produktmærke, ENVILAR, for at tvinge os selv til at lære alle små detaljer omkring LED og markedet. Det har krævet blod, sved og tårer, men erfaringen herfra er uvurderlig, når vi i dag tester og udvælger de produkter, vi tager ind i vores sortiment. Hertil ved vi, hvor vigtigt det er at give kunderne en god oplevelse, når man handler på nettet, og det er ofte de små ting, der gør forskellen” fortæller René Sloth.

 

Næste stop: udlandet

Den næste tid for PlusLED kommer til at gå med at få etableret sig godt i de nye omgivelser på Fåborgvej, inden virksomheden begynder at kigge mod udlandet.

 

“Når man flytter, er der rigtig mange ting, der skal på plads, så vi regner med at bruge sommeren på at få os godt etableret på Fåborgvej. Bl.a. er vi ved at implementere både nyt lager- og økonomisystem, som skal gøre ordrehåndteringen og pakningen endnu nemmere. Herefter skal vi bl.a. i gang med at kigge mod udlandet, da vi ud over vores primære marked i Danmark, også drømmer om at kunne sælge vores produkter i andre lande” – afslutter medejer og direktør René Sloth.