ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Priser fra 25 kr: Aalborg Teater holder stort kostumesalg i efterårsferien

Af Stine Kjølby Christensen

Den erfarne teatergænger har nok flere end én gang kigget op på den store, aalborgensiske scene og drømt om selv at iføre sig de store, kreative kostumer.

I næste uge kan den drøm blive til virkelighed.

Her inviterer Aalborg Teater til Åbent Hus, hvor der blandt andet bliver solgt ud af kostumer og rekvisitter, som skrædderne har fundet frem fra gemmerne og kostumeloftet.

Ifølge teatret bliver det et overflødighedshorn af aktiviteter og oplevelser for både små og store.

Priser fra 25 kr: Aalborg Teater holder stort kostumesalg i efterårsferien
Kig bl.a. forbi Mindste Scene, hvor du kan tage et selfie med nogle ret så vilde rekvisitter.

Kostumer til enhver lejlighed

En del af kostumerne er selvfølgelig både spraglede og fyldt med glimmer – men er du til mere dæmpede outfits, er der også masser af den slags.

Man skal jo huske, at kostumerne har dækket behov for alt fra prinsesser og svinedrenge til frøer, kyllinger og hunde med øjne så store som the-kopper.

En tur på teatret kan altså både skaffe dig et helt unikt kostume til årets Halloween-fest, men også bare en lækker cardigan, som måske er blevet benyttet i en forestilling af en gammel tante.

Åbent Hus finder sted tirsdag den 19. oktober 2021 fra kl. 12.00 til kl. 16.00 og der er gratis adgang. 

Priser fra 25 kr: Aalborg Teater holder stort kostumesalg i efterårsferien

Rundvisninger og arbejdende værksteder

Udover kostumesalget er der også mulighed for at komme med rundt i alle hjørner og afkroge af teatret, høre anekdoter om teatret og få et kig ind alle de steder man som publikum normalt ikke ser når man besøger teatret, når der dagen igennem er guidede rundvisninger.

Desuden bliver der på rundvisningerne mulighed for at komme forbi både skræddersal, snedkersal, malersal og frisør, hvor der er fuld gang i aktiviteterne med forberedelser til de kommende forestillinger.

Rekvisitsalg

Har du brug for en sjov hat, eller har du lyst til at pynte dit juletræ på samme måde som Tudse i Jul i Piletræerne, nemlig med fly eller kan dit barn bruge en lille taburet i form af lakridskonfekt fra Hans og Grete, vil der være chance for at få fat i en af disse eller mange af de andre sjove ting, når Aalborg Teater sælger ud af deres mange rekvisitter.

Priser fra 25 kr: Aalborg Teater holder stort kostumesalg i efterårsferien

Prøv kostumer og tag en selfie

Hvem drømmer ikke om at klæde sig ud som papegøje, krage eller kæmpe mus eller noget helt fjerde. Nu er chancen der når teatrets Mindste Scene omdannes til en kæmpe udklædnings-kuffert med kostumer, hatte, parykker og andet sjovt fra gemmerne.

Priser fra 25 kr: Aalborg Teater holder stort kostumesalg i efterårsferien

Snefald-udstilling

Foyeren på første sal er omdannet til et eventyrland fra årets familie juleforestilling Snefald, her er der mulighed for at komme tæt på store snekrystaller, rekvisitter, et hus og et stort udvalg af kostumerne fra forestillingen.

Hygge i Teatercaféen

Aalborg Teaters hyggelige Teatercafé vil hele dagen være åben og serverer snacks, hjemmebag, kaffe / the og kolde drikke.

Der er gratis adgang til arrangementet og tilmelding er ikke nødvendig.

Del artikel

Andre læser også