Aalborg-iværksættere henter 300.000 til underbukser

Skrevet af: Michael Qureshi

Med sloganet ”Vi tænker på dine testikler” går tre unge iværksættere til kamp mod den generelle opfattelser af underbukser til mænd med deres nye opfindelse af underbeklædningen.

Underbukser skal være behagelige at have på, og det betyder ikke, du skal gå på kompromis med stil.

Det er de tre unge iværksættere Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak fra Aalborg, som har tøjmærket SNT, der står bag projektet.

I stedet for at tage et lån i banken for at realisere deres idé om at revolutionere underbuks-branchen til mænd, startede iværksætterne i stedet en crowdfunding kampagne på Kickstarter.

Og herfra er det gået stærkt.

Drengene har på nuværende tidspunkt indsamlet over 300.000 kr. til deres banebrydende idé, og over 700 har valg at støtte kampagnen. Målet var at indsamle 80.000 kr., men med over 300.000 kr. og med over et døgn tilbage, har opbakningen til projektet været overvældende.

Det har ikke kun været i Danmark, at interessen har været stor. Virksomheden har solgt til Asien, USA, Canada, Australien, New Zealand, Saudi Arabien og Europa.

Underbukser

Underbukserne er inspireret af det danske militær. De er testet under de hårdeste forhold, og er nu designet og klar til hverdagsbrug.

Ideen med underbukserne er, at det skal være behageligt for mænd at have underbukser på. I modsætning til de konventionelle underbukser, som er lavet af bomuld, er disse lavet af microfiber polyamid, som er en kombination af silke- og uldproteiner.

Denne kombination har de unge iværksættere selv udviklet i gennem to år.

Underbukserne er svedtransporterende og er udviklet til at tilpasse sig kropstemperaturen. Dette betyder, at man vil opleve en reducering af irritation og lugt, som man måske har oplevet ved andre underbukser.

Ydermere, er stoffet i stand til at holde på varmen i koldt vejr, men også at komme af med varmen hvis temperaturerne stiger.

Underbukser

”Vi tænker på dine testikler. Ved at tage udgangspunkt i et produkt, oprindeligt designet til langt mere ekstreme forhold end nogen af os oplever i vores hverdag, har vi skabt det perfekte par underbukser, til netop hverdagsbrug”, fortæller medstifter Christoffer Bak.

Drengenes revolutionerende ideer har ikke kun været begrænset til underbukser. Med deres tøjmærke SNT har de også designet pæne bukser til mænd, men som føles lige så behagelig at have på som joggingbukser. Også de har været et stort hit.

Men nu er turen altså kommet til det inderste lag..

Hvis du vil støtte de unge iværksættere med deres kamp mod ubehagelige underbukser, kan du donere til deres crowdfunding kampagne og læse mere her.

Læste du?

Landets sjoveste arbejdsplads? Opskriften på Aalborg-firmas succes

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.