Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe sensation: Aalborg Håndbold er i Champions League-finalen

Af Emil Kjær Jørgensen

Det var allerede en kæmpe præstation, at Aalborg Håndbold kvalificerede sig til Final 4.

Da de så trak mægtige Paris SG i lodtrækningen, spåede folk dem ikke mange chancer for at spille sig i Champions League-finalen i håndbold.

Men bolden er rund, og Aalborg Håndbold gav aldrig op i en kamp, hvor de ellers ikke spillede op til deres allerbedste – før til sidst.

For Aalborg Håndbold vandt kampen 35-33, og de kan nu se frem til at møde vinderen af Barcelona – Nantes i morgen aften kl. 18.00.

Dermed er de det første danske hold nogensinde, der spiller sig i en Champions League-finalen.

Aalborg Håndbold med sløv start

Efter en sløv start, hvor det tog 8 minutter for Aalborg Håndbold at score deres første mål lykkedes det alligevel at holde snor i franskmændene frem til pausen, hvor de kun var bagud med to mål.

I 2. Halvleg blev det endnu mere tæt, hvor Aalborg udlignede 10 minutter før tid og endda kom foran umiddelbart efter.

Kampens sidste 10 minutter var uhyre spændende, og Aalborg Håndbold spillede bare bedre og bedre.

Fem minutter før tid kom Aalborg foran med tre mål, og selvom franskmændene reducerede umiddelbart efter, så lykkedes det Aalborg at holde forspringet hele vejen hjem.