Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg glippede på Tour-liste: Nibe Festival får Thomas Helmig

Af Michael Qureshi

Tidligere på året offentliggjorde Thomas Helmig fire store koncerter i 2018.

Det blev Odense, København og to gange i hjembyen Aarhus. Desværre blev der i første omgang ikke plads til Aalborg.

Så det er i den grad en god nyhed, at man ikke skal meget længere væk end Nibe for alligevel at opleve ikonet til næste år. Nibe Festival har netop offentliggjort det danske topnavn til deres 2018 Line Up, hvor de også allerede har afsløret et internationalt hovednavn i The Script.

Leverede forrygende shows i sommer

 

Thomas Helmig er klar til at ramme publikums hjerter, når han til sommer indtager Nibe Festival. Med sange som alle generationer kan synge med på, er der garanti for en fest af de helt store, når en af Danmarks største entertainere spiller op under trækronerne.

I sommer kunne Helmig sole sig i forrygende anmeldelser hele vejen rundt i den danske presse for sine shows på blandt andet Northside og Tinderbox.

“Helmig har længe været en kæmpe prioritet for Nibe Festival. Ikke alene er det meget længe siden, at han har gjort vores smukke skov endnu smukkere, han er også mere populær end nogensinde,” siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Nok har Helmig huseret på den danske musikscene i en menneskealder, men han er indbegrebet af en kunstner som evigt formår at forny sig, så han appellerer til både de helt unge og deres forældre.

Skal opleve Helmigs hitparade

Thomas Helmigs nye slidstærke numre vil stå side om side med evergreens som “Stupid Man”, ”Malaga” og ”Op og Ned” under trækronerne tegner til at blive en vaskeægte folkefest.

“Det er hamrende logisk, at vores mange glade gæster skal have muligheden for at opleve Helmigs hitparade. Det kan kun blive en kæmpe fest, siger Peter Møller Madsen.

Thomas Helmig er tredje offentliggjorte navn på Nibe Festival 2018. Han tilslutter sig det netop offentliggjorte danske rockband Mew og den irske gruppe The Script, der er musikfestivalens internationale hovednavn.