Åbningstilbud hele september: Nu genåbner Sunset Boulevard i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der sker virkelig ting og sager i Kennedy Arkaden for tiden.

I sidste uge kunne vi berette om, at den efter flere måneder omfatterende renovering, snart står klar med med et helt nyt udtryk og fem nye butikker – bl.a. Espresso House, H&M, Deichmann Sko og Creme Fraiche.

Det kan du læse mere om her.

Udover nye shoppingoplevelser kan vi også glæde os til, at en god gammel kending genåbner.

Den 10. september klokken 10:00 genåbner nemlig Sunset Boulevard en nyombygget restaurant i Kennedy Arkaden i Aalborg.

Er man hurtig til at kigge forbi, er der et godt åbningstilbud på Original burgeren at hente, skriver de i en pressemeddelelse.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense.

Siden dengang er det gået stærk for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant ser restaurantchef Sofie Jakobsen frem til igen at kunne tage imod gæster og ikke mindst mætte de mange burgersultne munde i Aalborg med et frisklavet måltid:

“Jeg glæder mig helt vildt til, at vi endelig kan vise vores flotte nyrenoverede restaurant frem og igen byde gæsterne velkommen indenfor til et frisklavet måltid. Mine kollegaer og jeg ser selvfølgelig frem til at forkæle dem alle med kvalitetsburgere og sandwiches i de nye, lækre omgivelser,” siger restaurantchef Sofie Jakobsen.

I den nyombyggede restaurant er der tænkt meget over, hvordan der skabes en god og hyggelig atmosfære omkring måltidet, og det håber Sofie Jakobsen, at gæsterne kan mærke.

“Vi er ikke kun et sted, hvor man kan få et godt måltid. Vi er også et sted, der indbyder til hygge og gode snakke over maden. Med de nye omgivelser håber vi selvfølgelig, at gæsterne oplever en hyggelig atmosfære, der indbyder til mange gode stunder med familie og venner”, siger Sofie Jakobsen.

Genåbningen fejres med et godt åbningstilbud, som de burgerglade gæster kan nyde godt af i en hel måned. Den første måned af restaurantens åbningstid kan man nemlig få Original burgeren til 29 kr.

Hvad: Sunset Boulevard genåbner
Hvor: Kennedy Arkaden
Hvornår: 10. september kl. 10.00