Åbningstilbud hele september: Nu genåbner Sunset Boulevard i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der sker virkelig ting og sager i Kennedy Arkaden for tiden.

I sidste uge kunne vi berette om, at den efter flere måneder omfatterende renovering, snart står klar med med et helt nyt udtryk og fem nye butikker – bl.a. Espresso House, H&M, Deichmann Sko og Creme Fraiche.

Det kan du læse mere om her.

Udover nye shoppingoplevelser kan vi også glæde os til, at en god gammel kending genåbner.

Den 10. september klokken 10:00 genåbner nemlig Sunset Boulevard en nyombygget restaurant i Kennedy Arkaden i Aalborg.

Er man hurtig til at kigge forbi, er der et godt åbningstilbud på Original burgeren at hente, skriver de i en pressemeddelelse.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense.

Siden dengang er det gået stærk for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant ser restaurantchef Sofie Jakobsen frem til igen at kunne tage imod gæster og ikke mindst mætte de mange burgersultne munde i Aalborg med et frisklavet måltid:

“Jeg glæder mig helt vildt til, at vi endelig kan vise vores flotte nyrenoverede restaurant frem og igen byde gæsterne velkommen indenfor til et frisklavet måltid. Mine kollegaer og jeg ser selvfølgelig frem til at forkæle dem alle med kvalitetsburgere og sandwiches i de nye, lækre omgivelser,” siger restaurantchef Sofie Jakobsen.

I den nyombyggede restaurant er der tænkt meget over, hvordan der skabes en god og hyggelig atmosfære omkring måltidet, og det håber Sofie Jakobsen, at gæsterne kan mærke.

“Vi er ikke kun et sted, hvor man kan få et godt måltid. Vi er også et sted, der indbyder til hygge og gode snakke over maden. Med de nye omgivelser håber vi selvfølgelig, at gæsterne oplever en hyggelig atmosfære, der indbyder til mange gode stunder med familie og venner”, siger Sofie Jakobsen.

Genåbningen fejres med et godt åbningstilbud, som de burgerglade gæster kan nyde godt af i en hel måned. Den første måned af restaurantens åbningstid kan man nemlig få Original burgeren til 29 kr.

Hvad: Sunset Boulevard genåbner
Hvor: Kennedy Arkaden
Hvornår: 10. september kl. 10.00

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.