Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Af Nathalia Hentze Nielsen

En af de mest spændende bydele i Aalborg er uden tvivl Østre Havn, der har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste par år.

Hvor man engang skulle lede længe efter andet end industri og grå beton, er området nu et nyt grønt, urbant midtpunkt, hvor man kan gå på café, se på kunst, dyrke vandsport eller bare nyde den flotte udsigt til Limfjorden.

Heldigvis har man mulighed for gøre besøgene til bydelen mere permanente.

Lige ud til Østre Havnebassin ligger nemlig DOK-Øst, et boligkompleks med 86 eksklusive 2- og 3-værelses lejeboliger, som står klar til indflytning allerede den 15. november 2021.

Visionen har været at lave attraktive boliger, hvor der er gjort ekstra meget ud af alle de små ting, der gør hverdagen lettere og mere komfortabel, men samtidig også at placere dem et sted med et spændende og hyggeligt nærmiljø.

“Det er især omgivelserne, der har gjort, at vi har involveret os i projektet,” forklarer Henrik Nørmølle, partner i Metropol Erhverv og bygherre for DOK-Øst, og tilføjer:

“Vi ønsker at lave lækre boliger i høj standard, som ikke er placeret i et koldt miljø, men tværtimod et sted med et godt og aktivt nærmiljø, hvor det er godt for mennesker at opholde sig.

Det får man netop på Østre Havn med alt fra havne-relaterede aktiviteter til restauranter og en stor grøn park, som snart står færdig.”

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Ideelt for alle aldersgrupper

Lige så vel som placeringen er gennemtænkt, er der også lagt stor vægt på at skabe velindrettede lejligheder, der passer til det moderne menneskes behov.

Lejlighederne er 2- og 3-værelses på 53 til 78 kvm og ligger prismæssigt fra 5.700 kr til 10.450 kr.

Derfor er de også ideelle for alle aldersgrupper – lige fra studerende og seniorer til singler eller par samt mindre børnefamilier. Fælles er nemlig drømmen om at bo komfortabelt tæt på vandet og byens puls.

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Henrik Nørmølle fremhæver, at de er fuldt funktionelle og har et godt indemiljø, bl.a. pga. akustikken.

“Der er ekstra højt til loftet, og opholdsrummene har forbedret akustik med særlige lydlofter, så lyden dæmpes.

Derudover har vi også valgt at indsætte en masse ekstra el-installationer. Det er måske ikke noget af det første, man lægger mærke til, men når man skal bruge sin hverdag der, giver det rigtig god mening, fordi det betyder, at man kan indrette akkurat, som man har lyst til,” siger han.

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Rumhøjden er desuden udnyttet med overskabe, så man får masser af opbevaringsplads, og til stor glæde for mange vil der også være gulvvarme i samtlige rum.

Der er desuden håndklædetørrer på badeværelset og ekstra stor køkkenvask.

Man kan også se frem til at lave mad i et eksklusivt køkken fra Svane Køkkenet og nyde lejlighedens fulde hvidevarepakke med induktionskogeplade, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

Fantastisk lysindfald og udsigt

Vi kan ikke sige Østre Havn, uden også at sige ekstraordinær udsigt.

I DOK-Øst kan man nærmest ikke komme tættere på vandet, og uanset hvilken lejlighed man vælger, er man garanteret et fantastisk lysindfald fra facadens mange vinduer og egen altan eller terrasse med en spændende og varieret udsigt.

Fra altanerne mod vest, nord og øst er der panoramaudsigt over Limfjorden, mens de sydvendte lejligheder har udsigt over byen og  sol fra morgen til aften.

Fantastisk udsigt: 86 eksklusive lejeboliger står klar på Østre Havn

DOK-Øst er desuden velplaceret ift. byens mange faciliteter. Ønsker man at nyde en kop kaffe tæt på, kan man besøge Café BACO på Stjernepladsen eller på restauranten i den kommende Havnepark, og vil man hellere ind i midtbyen, er Aalborg centrum kun en kort gå- eller cykeltur væk.

Man kommer ligeledes tæt på kulturtilbud med Musikkens Hus og Nordkraft i baghaven, mens resten af byen er tilgængelig via gode busforbindelser og cykelstier.

Vil du se boligerne helt tæt på, kan du komme til åbent hus på søndag fra kl. 10.00 til 16.00. Mødested er på kontoret Thorkild Kristensen, Østre Havnepromenade 22, 9000 Aalborg.

Du kan også kontakte udlejningsansvarlig Nicklas Hamann fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen på 29 811 555, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning.

Læs mere om boligerne på dokøst.dk

Del artikel

Andre læser også