Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 tips, der gør noget godt for din bolig, hvis du vil sælge

Af Martin M. Jørgensen

Denne artikel indeholder betalt indhold.

Som boligejer er der hele tiden projekter at begive sig i kast med. Du kender det sikkert alt for godt. Du synes lige, du er blevet færdig, men så venter der et nyt. Her i indlægget ser vi på fire konkrete tips, der gør noget godt for din bolig. Det er her, vi mener, du bør prioritere, hvis du vil optimere dine chancer for et salg.

Forestil dig, at du kommer til fremvisning i en bolig, der ser herrens ud. Der er hverken ryddet op, malet eller gjort noget ved haven. Og så hjælper det ikke just på salget, at regnen pisker mod ruden, og alt er gråt og vådt udenfor. Derfor skal du tage arbejdshandskerne på. For det kan godt være, du selv synes, at du har en nydelig bolig, men det er bare ikke alle, der er enige med dig.

Frisk maling gør underværker

Nydelige vægge med frisk maling kan virkelig gøre underværker. Har du slidte, grimme og faldefærdige vægge med huller efter billeder og deslige, er det om at fatte penslen. Jotun maling er maling, der er fremstillet af nogle af de bedste materialer, hvorfor du får en solid maling, der giver god dækning og holdbarhed.

I stedet for de konservative, hvide vægge kan du pifte dem lidt om i med et friskere farvevalg. Livet skal leves i farver, som man siger, hvorfor en gul væg til en blå veloursofa ikke er at kimse af. Væggene kan forandre boligens udseende radikalt og give et helt andet indtryk. Derfor er det en god investering – også hvis du selv ønsker at blive boende.

Effektiv facaderens

Ligner facaden noget, der er løgn, er det også et sted, du kan forbedre. Med en effektiv facaderens kan du skabe et nyt og forbedret udseende, og du kan optimere værdien på din bolig betragteligt. Efterfølgende kan fuger osv. lukkes til, og du kan male eller vandskure.

Find havehandskerne frem

Mange købere vil se på din have. Hvis den ligner slagmarken Waterloo, sælger det bare ikke. Det kan virke som et stort projekt. Find derfor havehandskerne frem, og gør noget ved det. Det tager måske en weekend – ikke mere.

Rens tag og vinduer

Tag, vinduer og døre. Alle er dyre at skifte ud. Deres tilstand fremgår af tilstandsrapporten, hvorfor disse skal være i orden. Du behøver måske ikke ligefrem skifte dem ud, medmindre de er faldefærdige, men i det mindste kan du rense dem og gøre dem pæne. Udseendet spiller en vigtig rolle, og du viser køber, at du har behandlet din bolig godt.