Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2020 bliver året hvor Black Friday hitter online

Af Annoncør

Dagen med de store rabatter nærmer sig med hastige skridt. Black Friday har for alvor slået i gennem herhjemme, og det er nu de færreste butikker, der ikke er hoppet med på bølgen.

Annoncør betalt indhold leveret af Blackfridaydeal.dk

Nu er der både penge at spare, når du handler i de fysiske butikker men særligt online, kan du finde store rabatter, når du handler på de fleste webshops.

Den amerikanske tradition med Black Friday er nu også et dansk fænomen. På få år har mange butikker valgt at tilbyde vanvittige tilbud til de glade tilbudsjagtende danskere. Nu er det nærmere en sjældenhed, at butikkerne ikke benytter dagen til at få flere kunder i butikken. Online ser man i højere grad at salget stiger, og det bliver også uden tvivl tilfældet i november 2020.

Rabatter og tilbud på stort set alt

Som sagt er det de færreste butikker, som ikke har tilbud i anledning af Black Friday. Du kan altså finde gode tilbud på de fleste varer, når Black Friday løber af stablen d. 27. november 2020. Om du leder efter billig elektronik, parfumer eller hårde hvidevarer, så er du nærmest garanteret et godt tilbud, da stort set alle typer varer kommer på tilbud.

Sid klar online og undgå køerne i butikkerne

Du behøver ikke mase dig igennem køerne i butikkerne, og du kan helt undgå at begive dig ud i de store folkemængder i gågaden. Da de fleste butikker og brands forhandles online, kan du nemt deltage i Black Friday og få fingrene i de gode tilbud hjemme på sofaen i trygge rammer. Der vil måske være nogle butikker som har enkelte tilbud, som du kun kan få i de fysiske butikker, men langt de fleste vil køre samme tilbud online som i de fysiske butikker.

Black Friday giver dig mulighed for at spare masser af penge, og derfor kan det være en fordel at købe dine julegaver på Black Friday. Traditionen med Black Friday kommer så belejligt, at den ligger tæt på december. Du kan derfor allerede nu begynde at indsamle dine veninders, kollegas og families ønsker, så du kan sidde klar og anskaffe dig gaverne til gode priser.

Hvis du vil købe dine julegaver til Black Friday, kan det være en god idé at danne dig et overblik over de forskellige typer af gaver. Inddel dem i kategorier som elektronik, beauty, tøj, bolig og begynd at undersøge, hvilke virksomheder der har tilbud til Black Friday.