Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste kaffe & the i Aalborg

Der er nu intet som en velsmagende kop kaffe eller the i hyggelige omgivelser. Og heldigvis har Aalborg et hav af gode muligheder, hvor du kan nyde en varm kop kaffe, en velsmagende iskaffe eller en af de mange andre lækre kaffevarianter.

På byens kaffebarer og caféer langes der hver dag spandevis af kaffe og the over disken, og der er rig mulighed for både at få din kaffe eller the i Aalborg to go eller to stay.

Vi har samlet en oversigt over et udvalg af gode steder i Aalborg herunder. Når du klikker ind på et af stederne, finder du information om deres menu, kontaktinformation og placering i byen.

De bedste kaffebarer i Aalborg

Uanset om du er på jagt efter en hurtig kop kaffe, eller om du skal finde et godt sted at hygge med gode venner eller familie over kaffe og kage i Aalborg, så er der masser af muligheder rundt om i byen.

Måske du slet ikke kan lide kaffe og te, men det bør ikke afholde dig fra at besøge en af byens mange kaffebarer og caféer. Omgivelserne og atmosfæren på byens kaffesteder indbyder nemlig til både hygge og afslapning, og menukortene byder på mange lækre alternativer til de koffeinholdige drikke. Der er med garanti noget for enhver smag, så gå på opdagelse i vores guide og find din næste kop kaffe i Aalborg.

Den bedste kaffe med lidt ekstra on the side

Kaffe i sig selv er lækkert. Men kaffe og kage sammen kan nu bare noget helt speciel. Den bitre kaffe kombineret med det søde fra kagen er et match made in heaven, ligesom der ikke er meget, der kan slå en kop friskbrygget morgenkaffe til din brunch på en af Aalborgs skønne caféer.

De fleste kaffebarer og caféer i byen byder på mere end bare kaffe. Der er også mulighed for både brunch, frokost og aftensmad, som alt sammen kan kombineres eller afsluttes med en kop velsmagende kaffe.

Café Peace på Boulevarden har du mulighed for at snuppe din morgenkaffe, da de åbner tidligt hver dag. Så sving forbi på vej på arbejde eller i skole, og lad dig frist af caféens øvrige specialiteter.

I Algade finder du Kochs Kaffebar – du ved, den med de lækreste hjemmelavede kæmpeflødeboller i vinduet? Hos Kochs kan du få tilfredsstillet din kaffetrang og den søde tand, eller også kan du kaste dig over en af caféens lækre salater, sandwiches eller nachos.

Du finder også gode kaffesteder som Behag din Smag, Café Min Olivia og mange, mange flere. Så undersøg de forskellige steder af få kaffe i Aalborg her på siden og se, hvad de har at tilbyde.

Hyggelige kaffe og the steder i Aalborg

Mange, der bor i byen, bruger caféerne og kaffebarerne som sociale mødesteder, når vi skal hygge os med en ven, kollega eller familie. Nogen bruger også stederne til at tage en pause fra dagligdagens stress og jagt, eller til at medbringe en god bog eller sin arbejdscomputer.

Aalborgs kaffebarer danner på mange måder et frirum, hvor der er tid og plads til hygge, afslapning og fordybelse. Og med de mange placeringer rundt om i byen, er det muligt at nyde din kaffe med udsigt til Limfjorden eller det pulserende byliv.

Hos Café Peace og Behag din smag har du f.eks. direkte udsigt til gågaderne, mens du ved Café Salt kan nyde udsigten over vandet og mærke den friske luft i ansigtet mens du nyder din kaffe eller en af caféens lette retter.

Der er altid et godt sted at drikke kaffe i nærheden, ligesåvel som der altid er mulighed for at prøve en ny kaffebar i Aalborg.

Kaffe to go og to stay

Selvom vi er fan af den lange kaffepause, så er det ikke altid, at man har tiden til at sætte sig ned og nyde sin kaffe stille og roligt. Når det skal gå lidt stærkt, eller man trænger til et hurtigt kaffefix, så er kaffe to go et godt valg. Og heldigvis kan du de fleste steder i byen få take away kaffe, så du kan nyde Aalborgs bedste kaffe to go.

Foretrækker du at brygge og drikke din kaffe og te hjemme hos dig selv, kan du med fordel besøge en af Aalborgs hyggelige kaffe- og tebutikker.

På hjørnet af Urbansgade og Reberbansgade finder du Fru Ronne by UNOkaffebar. Her træder du ind i et mekka af skønne dufte fra butikkens store udvalg af te og friskkværnet kaffe. Du har også mulighed for at nyde en kop inde i butikken, som er indrette med et par hyggelige pladser ved vinduet.

Over for Sallings indgang i Algade finder du Kronen, som også sælger kaffe og te til hjemmebryg. Butikken er en hyggelig tidslomme, der minder om en gammeldags købmandsforretning, og Kronen tilbyder alverdens lækkerier til den dejligste te og kaffe, som du får friskkværnet i butikken.

I Aalborg har du altid mulighed for at nyde en varm kop kaffe, uanset om du vil sidde inde i en af caféerne, nyde din kaffe udendørs eller brygge den i dit eget hjem.