Søgaards Bryghus, C. W. Obels Plads, Aalborg, Danmark
mail@soegaardsbryghus.dk Telefon
98 16 11 14 Website
frusoegaard.soegaardsbryghus.dk
Fru Søgaard
Fru. Søgaard
Besøger du Fru. Søgaard, som er et af Aalborgs nye spisesteder og søster til Gatstropub’en Hr. Søgaard, kan du glæde dig til at smage surdejsbrød i gourmetklassen. Fru. Søgaard sætter nemlig et særligt præg på deres surdejsbrød, når de tilsætter mask, som ellers er en rest fra deres egen ølbrygning. Det giver en særlig, lækker smag til brødet.
Derudover vil du kunne nyde konditorkager i alverdens afskygninger, højtbelagte smørrebrød, sprøde salater og ikke mindst deres overdådige brunchbuffet hver søndag.
Fru. Søgaard åbnede d. 11. maj et bageri på Godthåbsvej i Svenstrup med 2 garvede bagere, der tidligere har drevet La Bonta i 19 år.
Bageriet i Svenstrup minder i højere grad om et traditionelt bageri med produktion og salg af bagværk, hvor Fru. Søgaard er både en café og restaurant, når de fredag og lørdag aften slår sig sammen med Hr. Søgaard og byder ind til “Hele Svineriet”.
English Below
If you visit Fru. Søgaard, one of Aalborg’s new dining establishments and the sister to the Gastropub Hr. Søgaard, you can look forward to tasting gourmet-class sourdough bread. Fru. Søgaard adds a special touch to their sourdough bread by incorporating “mask,” which is otherwise a leftover from their own beer brewing. This imparts a unique and delicious flavor to the bread.
Additionally, you’ll be able to savor confectionery cakes in various forms, open-faced sandwiches piled high with toppings, crisp salads, and, not least, their extravagant brunch buffet every Sunday.
Fru. Søgaard opened a bakery on Godthåbsvej in Svenstrup on May 11th, with two seasoned bakers who previously ran La Bonta for 19 years.
The bakery in Svenstrup resembles more of a traditional bakery with the production and sale of baked goods, whereas Mrs. Søgaard serves as both a café and restaurant when they join forces with Mr. Søgaard on Friday and Saturday evenings for the “Hele Svineriet” experience.