Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tip til optimering af din lejlighed: Sådan får du mere ud af lejlighedens m2

Af Nextkey
Sådan indretter du når der er mangel på plads.
Sådan indretter du når der er mangel på plads.

Mindre lejligheder kan være en udfordring og det kan blive noget af en opgave få plads til det hele. Når pladsen er begrænset må man tænke kreativt. Små lejligheder har dog sin helt egen charme og de er lette at romantisere. Vi vil her give dig nogle tips og idéer til hvordan du kan indrette dit hjem, så du praktisk får mere ud af dine kvadratmeter. 

Det lille soveværelse

Man kender det. Køkkenet er på plads. Badeværelset er klart. Stuen er indrettet. Men der er stadig flyttekasser, der skal tømmes. De ender som regel i soveværelset, men ved små rum kan det blive en udfordring. Her må pladsen rundt om sengen ikke undervurderes – specielt ikke under.

En sengeramme med skuffer giver dig ekstra opbevaringsplads, samtidigt med at det tilføjer noget til din indretning. Hvis ikke det er noget for dig, så husk bare at køb sengeben med et par ekstra centimeter – det giver ekstra plads under sengen.

Hvis du mangler skabsplads kan du få et skab, der på bedste 5-stjernet hotel-vis, er installeret rundt om sengehovedet.

Ingen albuerum i køkkenet

Køkkenet er der magien sker. Men i mindre lejligheder kan det være første sted der bliver sparet på kvartdratmeterne. Magien skal have plads, så her er et par idéer til hvordan du kan indrette dit køkken.
Organisering er nøgleordet når det kommer til dit køkken. Små opbevaringsglas eller krukker er søde, og så er de super praktiske. Om du går den bæredygtige vej med genbrugte marmeladekrus eller de stilfulde opbevaringsglas fra Søstrene Grene med labels. Dine krydderier, bageingredienser, pasta og kaffe kommer aldrig til at se smartere ud – og så er de nemme at gemme væk.

Tip til optimering af din lejlighed: Sådan får du mere ud af lejlighedens m2
Smart og organiseret. Spar på pladsen, mens du indretter dit køkken.

Plads på køkkenbordet kan skabes ved at købe et smart rulebord til dine madvarer og de småting du ellers har til at stå fremme. Hold ellers tilbage med møblerne i dit køkken og udnyt stuens areal i stedet. Hvis bordplads i dit køkken dog er en nødvendighed kan du investere i et slå-ud-bord, der hurtigt giver dig den plads du skal bruge.

Indretningshacks til stuen

Når du indretter en lille stue er en af de gode ting at have i mente, at holde den så åben som muligt. Brug så få møbler som muligt, for at skabe en følelse af rummelighed. Selvom det ikke altid er muligt, kan du opnå dette ved blot at have de vigtigste ting.

Tip til optimering af din lejlighed: Sådan får du mere ud af lejlighedens m2
Minimalisme er en tilgang du kan anvende når du indretter din lille stue.

I stuer hvor gulvpladsen er knap, kan du indrette stuen godt ved, at bruge væggene til at få plads til opbevaring og dekoration. Overvej skuffer, hylder eller bogreoler, men vælg kun det du skal bruge til opbevaring. Minimalisme har sneget sig ind i mange hjem og “hvis mindre kan gøre det” er en ny tilgang til indretning.

Badeværelset uden skabsplads

Når badeværelset er småt er væggene din bedste ven.

En opbevaringsmulighed er, at du sætter smarte hylder op på væggen. Her kan du samtidigt sætte dit eget personlige præg på indretningen, alt efter hvilken hylde du vælger. Så er du til de moderne glashylder eller klassisk træ? Brug også væggen til at placere ting som glattejern og hårtørrere på kroge.

Tip til optimering af din lejlighed: Sådan får du mere ud af lejlighedens m2
Hvis du mangler plads på dit badeværelse, er hylder måske en mulighed.

Vi vil slutte af med et sidste trick: Hvide møbler og lys indretning får rummene til at se større ud.Det handler også om at inkorporere møbler der passer til din æstetik, og som hjælper med at gøre dit hjem behageligt. Du kan udnytte enhver plads i dit hjem med en smule fantasi!

 

Står du og leder efter en ny bolig, så kan Nextkey hjælpe med boligsøgningen: https://nextkey.dk (helt gratis).

Når du skriver dig op hos Nextkey er vejen til din næste bolig gjort simpel.
Når du skriver dig op hos Nextkey er vejen til din næste bolig gjort simpel.

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey