ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nextkey A/S tilbyder nu en samlet service til lejer og udlejer

Seimann A/S og Nextkey ApS har slået sig sammen og er nu blevet til Nextkey A/S, hvor vi vil tilbyde udlejere en fullservice løsning inden for udlejning, facility og ejendomsadministration.

Fremadrettet kan vi med sammenlægningen klare alt fra udlejning af lejemål og fremvisninger, til kontrakter, administration og trappevask af ejendomme.

Jeg er så glad for endelig at kunne fortælle om sammenlægningen af Nextkey ApS og Seimann A/S. Vi har gennem det seneste år talt frem og tilbage om, hvordan en mulig sammenlægning kunne blive en realitet, og vi er nu der, hvor enderne kan mødes og vi står med et endnu stærkere koncept.” (Anne Mette Frost fra Nextkey ApS).

Med vores ekspertise inden for boligudlejning og stærke rolle med hensyn til boligadministration og facility services, står vi nu langt stærkere og sammen kommer vi med en vision om at tryghed, ærlighed, ydmyghed og værdighed er vejen frem.

Det, vi hver især tager med os i sammenlægningen, gør at vi kan give udlejere en exceptionel fullservice løsning, hvilket vores udlejere allerede har taget godt imod.

Det startede for længe siden

Anne Mette Frost har flere års erfaring inden for ejendomsudvikling og udlejning. Gennem 20 år har hun set, hvor markant lejernes ønsker har ændret sig og deraf kom ideen til Nextkey ApS. En helt ny måde at tænke udlejning på, hvor boligmatching vil blive fremtiden.

Det, der adskiller Nextkey ApS’s udlejningsportal fra andre boligportaler, er at lejer bliver tilknyttet en af de dygtige boligagenter, som kan matche lejers ønsker for sit næste hjem, med en eller flere af de mange boliger, som boligmatchingportalen råder over.

Den personlige kontakt har sikret et godt kendskab til lejers specifikke krav og ønsker til sin kommende bolig. Hvis lejer drømmer om en central og nyrenoveret lejlighed, er det kun denne type af lejligheder, den personlige boligagent vil vise frem, og succeskriteriet for det endelige match er at skabe den bedste situation for både lejer og udlejer.

Hos Seimann A/S startede det med en vision om, at ‘det kan gøres bedre’. Før Johan Seimann startede Seimann A/S, havde han gennem en årrække haft flere samarbejder med forskellige administrationsforretninger. 

Johan Seimann så en mulighed i at samle alt, der havde med boligadministration at gøre, som en del af en fullservice ordning. Denne tanke går han nu videre med, ved at slå sig sammen med Nextkey ApS, og sammen med Anne Mette Frost tage boligudlejning, facility og administration til nye højder.

Sammenlægningen vil styrke os på alle måder, da vi er meget stærke på hver vores område. Derfor vil det være ligetil at lave en hel pakke med fullservice, hvor vi sammen står for administration, udlejning og facilities.” (Johan Seimann fra Seimann A/S).

Begge har vi altid prioriteret høj service og gode relationer til vores kunder højt, hvilket vi fortsat vil gøre. Vores kunder er i centrum, og derfor har vi også et stort indblik i både lejere og udlejeres behov. 

Vi er langt bedre sammen og er enige om, at vores fælles værdier gør, at vi kan skabe succes samt sikre, at vores kunder kan føle sig trygge ved at overgive ansvaret til os.

Nextkey A/S hjælper både lejer og udlejer

Om du er lejer eller udlejer kommer vi i Nextkey A/S til at være med i hele processen, og gennem tryghed og høj service, samt personlig kontakt med vores kunder, påtager vi os hele ansvaret. 

Den personlige kontakt sørger vi for med en one-point-of-contact, så der kun er én, vores kunder skal forholde sig til. Vi er altid i meget tæt dialog med lejere og udlejere, hvilket giver os en unik mulighed for en dybdegående forståelse for, hvad vores lejere ønsker og derved matche dem med den helt rette bolig. I vores arbejde med boligmatching, finder vi også de bedste lejere til udlejere, så alt kan gå op i en højere enhed. Vi guider og hjælper, i hele lejeforløbet, lige fra indflytning til fraflytning. Salg er ikke i højsædet, da vores interesse er at hjælpe bedst muligt. Vi er mennesker, der arbejder med mennesker, og derfor er det dig, vi sætter i fokus.

Fullservice eller vælg selv til og fra

Vi har erfaret, at fullservice løsningen er noget, der bliver taget godt imod og udlejer finder stor værdi i dette. I Nextkey A/S er vi drevne folk, der altid er aktive og klar på at tage fat. Derudover leverer vi de bløde værdier i vores samarbejde med udlejere og kommer med en vision om, at tryghed, ærlighed, ydmyghed og værdighed er vejen frem.” (Anne Mette Frost fra Nextkey ApS).

Alle i Nextkey A/S vil komme på ejendommene og være med til at sørge for, at alt fungerer, som det skal. Alt ved ejendommen varetages gennem denne fullservice løsning, og derfra tager vi det fulde ansvar. 

Nextkey A/S varetager facility og vedligehold af ejendommene samt en skræddersyet ejendomsadministration, men som udlejer kan du frit vælge til og fra blandt vores services. Vil du have, at Nextkey A/S tager sig af det hele, eller ønsker du blot at outsource udlejningen eller boligadministrationen, så finder vi ud af det.

Vi er der, når du har brug for det og er tilgængelige 24/7, uanset om det handler om tvivl eller behov for en ekstra fremvisning, eller om det for udlejer synes nødvendigt at screene nye lejere. 

En del af det, vi kan levere til vores kunder, er at vores viceværter yder en særdeles høj service på en imødekommende og behjælpelig facon. Udover dette har vi tæt kontakt til håndværkere, så hvis uheldet skulle være ude, og der er noget der skal repareres, vil ventetiden være kort, før de rykker ud. 

Grønne arealer omkring ejendommen vil jævnligt holdes ved lige, og vi sørger også for, at der er rent og pænt, og at trappen altid er vasket.

Én adresse, ét telefonnummer og én indgang

Det er gjort nemt for dig. Nu er der kun én adresse, ét telefonnummer og én indgang, du skal forholde dig til, uanset om du er lejer eller udlejer. 
Vores bløde værdier går igen i alt hvad vi laver, og hvordan vi arbejder. Ordentlighed og tryghed er noget vi kan garantere, og vi er til rådighed når du har brug for os.

Ring til os på + 45 92 15 95 15, eller send os en mail til am@nextkey.dk eller info@nextkey.dk, såfremt du ønsker mere information, om hvad vi kan gøre for dig. 

Læs mere om det nye Nextkey på vores hjemmeside

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey