ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ledige lejligheder i Aalborg står snart klar: Nyrenoverede et- og toværelses lejligheder

I Aalborgs attraktive Øgadekvarter står der snart 118 nyrenoverede lejligheder klar.
I Aalborgs attraktive Øgadekvarter står der snart 118 nyrenoverede lejligheder klar.

Nordjysk iværksætter Mads Peter Veiby imødekommer det voksende boligmarkedet

I Aalborgs populære Øgadekvarter ligger der en stor bygning. Plejehjemmet Lollandshus har tidligere været hjem til byens ældre, men sidste år blev det opkøbt og er nu ved at gennemgå noget af en makeover. Det tidligere plejehjem bliver nu et lejlighedskompleks, hvor 118 et- og toværelseslejligheder kommer til at danne et nyt populært bud på Aalborg-boligsøgenes næste hjem.

Investeringen ligger på omkring de 50 millioner og i front af projektet er nordjysk rigmand Mads Peter Veiby, samt Tom Jakobsen. Målet fra starten var at bidrage til byens udvikling og bidrage til aalborgensernes sociale relationer.

Aalborg – Nordens Paris – er en eftertragtet by, der har mange nye tilflytter hvert år. Hvad end det er unge, som starter et nyt kapitel som universitets studerende, eller om det er pendlere, som er vil tættere på jobbet. Nordjyllands hovedstad er i konstant udvikling og man vender opmærksomheden denne vej.

“Ledige boliger i Aalborg” – vil nu have endnu et søgningsresultat og det vil trække folk til Øgadekvarteret. 

Øgadekvarteret

Øst for Aalborg Midtby ligger Øgadekvarteret. Øgaden er hjem for mange aalborgensere. I centrum af det populære kvarter ligger Østre Anlæg. Hvad enten du er til en frisk vinter-gåtur eller en picnic i sommervarmen – Østre Anlæg er et perfekt samlingspunkt. 

 

Boligagenterne hos Nextkey står klar til at hjælpe boligsøgende

Nextkey står klar til at hjælpe med at matche lejere med deres næste bolig. Du får din egen personlige boligagent som matcher dig med boliger der lever op til dine bolig krav og ønsker. 

Nextkey står for at finde lejere til dette nyrenoverede lejlighedskompleks. Vi går op i at både lejer og udlejer er tilfredse. Vores boligagenter har til opgave at finde de rigtige lejere til Lollandshus. Er det dig?

Ledige lejligheder i Aalborg står snart klar: Nyrenoverede et- og toværelses lejligheder
Nextkey hjælper dig med at finde en bolig i Aalborg. Vi matcher lejere med ledige lejligheder, der passer til deres boligønsker.

Skriv dig op til en et- eller toværelses lejlighed allerede nu

Er du boligsøgende og tænker at dette kunne være en mulighed for dig? Skriv dig op hos Nextkey og kom i betragtning til de nyrenoverede lejligheder i Aalborg.

Gratis boligagent. Uden abonnement. Uden binding.

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey