ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Innovativ boligjagt: Kunderne har taget fantastisk imod Nextkey

Nextkey hjælper dig med at finde en bolig i Aalborg. Vi matcher lejere med ledige lejligheder, der passer til deres boligønsker.
Nextkey hjælper dig med at finde en bolig i Aalborg. Vi matcher lejere med ledige lejligheder, der passer til deres boligønsker.

Sidste år tog Nextkey de første spæde skridt ind på boligmarkedet med en idé og et håb om at genopfinde måden vi finder vores næste bolig. Anne Mette Frost, Nextkeys innovative stifter, ville gøre processen nem for både lejer og udlejer. Det skal ikke være stressende eller uoverskueligt at finde ledige lejligheder, der passer dine krav.

Siden juni 2021 har Nextkeys ‘boligagenter’ hjulpet mange aalborgensere med, at finde det helt rigtige hjem. Julie var første kvinde på posten, og senere er hun blevet bakket op af Laura, Daniel, Natalie og resten af holdet. Boligagenter sidder klar til at hjælpe fra det øjeblik du skriver dig op og står til rådighed indtil du har nøglen i hånden.

“Nextkey og specielt Julie der var mig behjælpelig med og finde den rigtige lejlighed til mig. Smilende og imødekommende, samt fleksibel på tid” – Rasmus, 5 stjerner på Trustpilot.

Innovativ boligjagt: Kunderne har taget fantastisk imod Nextkey
Julie er en af Nextkeys boligagenter. Hun hjælper med at finde din næste bolig.

Nextkey er blevet taget rigtig godt imod af vores kunder. Den positive feedback har været fantastisk og vi er glade for at vi kan blive ved med at innoverer boligjagten.

Boligjagten skal være stressfri 

Det spørgsmål vi oftest får er: “Kan det godt nok passe at det er helt gratis?” Ja. Ganske simpelt. Når vores boligagenter begynder at søge efter din bolig er det helt uden binding og uden abonnement. Vi vil gøre hvad vi kan for at boligjagten er nem og at de boligsøgende aldrig skal være overvældede i deres søgning.

Innovativ boligjagt: Kunderne har taget fantastisk imod Nextkey
Vi hjælper vores kunder. så de kommer godt og trygt igennem deres boligsøgning.

Vores kompetente boligagenter sørger for at Nextkeys service er personlig og at vi hører hvad du har af ønsker. Vi står også klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have – alt fra spørgsmål om lejligheden til gennemgang af lejekontrakt. 

“Jeg fik en rigtig god snak med Laura, som noterede, hvilke ønsker jeg havde til min kommende bolig. Man bliver taget rigtig godt imod af super flinkt personale, der altid står klar til at hjælpe” – Maja Liv, 5 stjerner på Trustpilot. 

Når boligsøgningen skal gå hurtigt

Vi kender det alle sammen – det hele kan pludselig gå hurtigt. Måske du står og skal bruge en lejlighed hurtigst muligt. Her kan Nextkey også hjælpe. 

“Jeg tilmeldte mig i weekenden, og ugen efter havde jeg underskrevet en lejekontrakt, med hjælp fra Nextkey! De lytter og ønsker, og finder straks noget som passer” – Katrine, 5 stjerner på Trustpilot. 

Innovativ boligjagt: Kunderne har taget fantastisk imod Nextkey
Laura er en af Nextkeys kompetente boligagenter, som finder boliger og står klar til at fremvise dem for dig.

Vi har et kartotek af lejligheder klar. Det gør det muligt for os, at hjælpe dig, som pludselig står og mangler en lejlighed. 

Skriver du dig op på https://nextkey.dk nu, begynder vi din boligjagt allerede i dag.

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey