ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vælg til og fra

Nextkey hjælper både lejere og udlejere

Som en del af den nye fullservice løsning der udbydes til udlejere, kan der frit vælges til og fra, blandt Nextkey A/S’s mange services.

I Nextkey er vi drevne folk, der altid er aktive og klar på at tage fat.
Derudover leverer vi de bløde værdier, i vores samarbejde med udlejere. Vi kommer med en vision om at tryghed, ærlighed, ydmyghed og værdighed er vejen frem.

Anne Mette Frost, Adm. Direktør og Partner hos Nextkey A/S

For eksempel kan udlejere vælge, at Nextkey A/S kun tager sig af udlejningen. Her vil der sørges for den indledende del, hvor de rette lejere findes til de rette udlejere, og deres ejendomme.
Først oprettes boligen der skal udlejes, i Nextkey’s eget prop tech system, og herefter vil der sørges for synlighed og markedsføring, så tomgang kan undgås. Samtidig tilbydes der også, at der kan blive afholdt åbent hus og fremvisninger af lejemål, samt meget mere.

Hvis der derimod vælges at outsource selve ejendomsadministrationen, vil der skræddersyes en pakke der passer til netop udlejeres behov. Der vil udarbejdes lejekontrakter og Nextkey A/S vil have den fulde kontakt med håndværkere, samt diverse facility services, såsom viceværter, vedligeholdelse af grønne områder og trappevask.

Udlejere kan også vælge hele fullservice løsningen, hvor alt indregnes. Dette er altså en samlet pakke, hvor det kun er nødvendigt at skulle forholde sig til én af vores medarbejdere, i en one-point-of-contact. Her lægges udlejning, facility og administration sammen, og herefter vil Nextkey A/S klare det hele inhouse. Du skal ikke forholde dig til andet, end at give ansvaret videre.

Vælg til og fra

Lad Nextkey hjælpe

Ring til +45 92 15 95 15 og lad Nextkey, i samarbejde med dig som udlejer, finde den helt rigtige løsning.

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey