ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fullservice effekten

Udlejere tager godt imod konceptet

Det nye Nextkey A/S, som er blevet til en realitet på grund af fusionen mellem Nextkey ApS og Seimann A/S, har åbnet op for et helt nyt koncept til udlejere. Her tilbydes der en totalløsning der både indbærer boligudlejning, facility og ejendomsadministration. Dette er alt noget Nextkey kan tage sig af, og har mange års erfaring med.

Det er slet ikke til at få armene ned og sammenlægningen har været en kæmpe succes allerede. Vi har samarbejdet i omkring et år før vi blev enige om, at det ville være meget bedre at lægge vores virksomheder sammen, og det havde vi ret i. Vi har travlt og det hele er gået lige som vi ønskede!

Anne Mette Frost, Adm. Direktør og Partner hos Nextkey A/S

Løsningen tilbydes med en one-point-of-contact, så der kun er én udlejere skal forholde sig til, hvilket gøres for at skabe tryghed og mindre bekymringer omkring håndteringen af lejemål og selve ejendomsadministrationen.

Det giver mening for udlejere

I forbindelse med udlejning, vil boligerne oprettes i Nextkeys eget Prop Tech system og her vil der sørges for al kommunikation med lejer og dertil indbefatter aftalen også fremvisninger og screening af lejere, hvor der vil være fokus på den rette beboersammensætning.

Totalløsningens facility services består af trappevask, vinduespolering, viceværtservice, græsslåning, håndtering af haveanlæg og bekæmpelse af ukrudt. Udover dette vil Nextkey også sørge for styring af diverse anlæg tilknyttet ejendommen og holde kontrol af varmeanlæg med videre.

Sidst, men ikke mindst, vil Nextkey i ejendomsadministrationen sørge for udarbejdelse af lejekontrakter, varsling om lejeforhøjelser og tage sig af eventuelle juridiske problemstillinger. Som en del af pakken omkring administration af udlejers ejendomme, vil Nextkey også have fuld kontakt med håndværkere.

Alle disse tilbud kan lægges sammen til en fullservice løsning, men det er også muligt for udlejer at vælge til og fra alt efter hvad deres behov er.

Det kan tage lang tid at finde lejere, og derfor vil Nextkey A/S netop hjælpe med at få lejere ind hurtigst muligt og gerne med det samme.
Gennemsnitligt er der 25% fraflytninger i løbet af et år, men med disse services kan det sikres at de rette komme i de rette boliger og dermed bliver boende.

Nextkey A/S’s værdigrundlag bygger på høj service og tryghed i alle processer vedrørende udlejning, hvilket har været med til at skabe sammenlægningens succes.

Nextkey A/S er klar til at finde den helt rigtige løsning til dig

Besøg Nextkeys hjemmeside, eller ring på +4592159515. Du kan også sende en mail til info@nextkey.dk, hvor du kan få mere information hvis der er behov for dette.

Udgiver

info@nextkey.dk

+45 70 60 59 70

Mere fra Nextkey