Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar Nord med som sponsor for DM-ugen 2023

Af Spar Nord Nørresundby

Onsdag d. 21. juni lyder startskuddet for DM-ugen 2023. Den sportslige folkefest bliver igen i år afholdt i Aalborg, og igennem hele ugen vil Spar Nord være med som sponsor.

I sidste års DM-uge debut i Aalborg kunne publikum komme helt tæt på dansk eliteidræts mest prominente atleter. Over 200 danske mestre i 47 forskellige sportsgrene på 24 forskellige venues i og omkring Aalborg blev fundet. Danmarkshistoriens første DM-uge blev en stor succes, og i år gentages den sportslige folkefest i det nordjyske, hvor Aalborg igen skal være værtsby. Hertil vil Spar Nord være med på sidelinjen, som medsponsor af det succesfulde arrangement.

Til årets DM-uge skal mere end 2.500 atleter dyste på 4 dage i 39 sportsgrene med over 100 discipliner. Foruden havneområdet vil dysterne foregå på 15 forskellige lokationer. Igen i år vil Aalborg summe af sport, hvor landets bedste atleter skal dyste foran tusindvis af tilskuere. Det bliver uden tvivl en sportslig folkefest, og hos Spar Nord Aalborg og Spar Nord Nørresundby ser man meget frem til at støtte op. Direktør for Spar Nord Nørresundby John Refsgaard glæder sig til at deltage, og han fortæller således:

– Sidste års DM-uge demonstrerede på flotteste vis, hvor mange dygtige atleter dansk eliteidræt rummer. Samtidig viste både Aalborg og Nørresundby sig fra sin bedste side, hvor tusindvis af glade tilskuere mødte op på de mange forskellige lokationer og støttede en fantastisk folkefest. I Spar Nord ønsker vi at støtte lokalsamfundet og de lokale foreninger, og det er lige præcis essensen af DM-ugen. Vi ser frem til en uge fyldt med elitesport, glade mennesker og godt vejr.

Under den seneste DM-uge var der både store traditionelle sportsgrene på programmet som cykling og para-atletik, men også nyere mere ukendte discipliner indenfor krolf og wakeboard. I 2023 bliver ni nye sportsgrene tilføjet til programmet, herunder beachvolley, faldskærm, golf, kickboxing og triatlon.

Det er Danmarks Idrætsforbund (DIF), der sammen med værtsbyen Aalborg og specialforbundene, står bag det nye event, hvor Spar Nord er med som sponsor. Det er gratis for tilskuere at overvære alle de seværdige sportsbegivenheder, hvor der dystes om danmarksmesterskabet.

Udgiver

📞96 32 06 20

📧 norresundby@sparnord.dk

💻 Spar Nord Bank, Nørresundby ← Spar Nord

📍 Torvet 6, 9440 Nørresundby

Mere fra Spar Nord Nørresundby