Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DM-ugen: Så vildt bliver det til idrættens folkefest

Af Spar Nord Nørresundby

Den danske olympiade midt i Aalborg
Aalborg bliver i dagene 21.-25. juni 2023 omdannet til et mini-OL, hvor mere end 2.500 atleter dyster i 39 sportsgrene med mere end 100 forskellige discipliner på programmet. Arrangementet er blevet til i et stærkt samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund (DIF), værtsbyen Aalborg og specialforbundene, og Spar Nord er med som hovedpartner.

Du kan deltage helt gratis i alle aktiviteterne, hvor du kan opleve de dygtigste sportsudøvere dyste mod hinanden. Du kan også selv prøve kræfter med en lang række sportsgrene i Spar Nord Fondens “Kom og prøv”-område ved havnefronten.

Her får du en hurtig introduktion til, hvad du kan blandt andet kan opleve rundt omkring i byrummet.

Den store åbningsceremoni
På onsdag 21. juni bliver DM-ugen skudt i gang med en festlig åbningsceremoni på Aalborg Stadion kl. 17.00-20.30. Alle er inviteret til at deltage helt gratis i den officielle åbning af DIF, DBU og Spar Nord Fonden, men det kræver dog en billet, som du kan få ved at hente DM-ugens app, som du finder i appstore. Festen begynder allerede foran stadion kl. 15.30 med masser af aktiviteter for hele familien i en stor fanzone.

Til den officielle åbning spiller den danske musiker Jamillian, og Kulturministerens Idrætspris bliver uddelt for at hylde de mange frivillige fra foreningslivet. Slutteligt kan du opleve kvindernes pokalfinale mellem FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring kl. 18.30, hvor der i pausen også er en musikalsk oplevelse, når bandet L.I.G.A optræder.

Cykelløb i byrummet
På torsdag kan du opleve DM i enkeltstart 2023. Kvindernes enkeltstart på 26,3 km bliver skudt i gang kl. 18.30 ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter, og den første mandlige rytter bliver sendt afsted på ruten på 39,6 km kl. 19.10.

<strong>DM-ugen: Så vildt bliver det til idrættens folkefest</strong>
Cykling, linjeløb. Passerer Kunsten. DM-ugen. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 26.06.22

Det store hovedspring
På fredag kl. 17.40-18.30 kan du opleve et ægte adrenalinsus ved Limfjordsbroen, hvor det hidtil største DM i High Diving bliver afholdt, hvor du kan se udspringerne lave så mange saltoer og skruer på 20 meter, inden de lander på benene ned i havnebassinet.

Præcision i luften
På lørdag kl. 16.00-18.00 kan du mærke det lille sug i maven, når de dygtigste faldskærmsudspringere på højt niveau kaster sig ud i at vise deres store mod og præcision, når de lander i målområdet ved Honnørkajen. Hold øje med app’en, hvis tidspunkt rykkes på grund af vejr og vind.

<strong>DM-ugen: Så vildt bliver det til idrættens folkefest</strong>
High Diving fra Limfjordsbroen. DM-ugen 2022, danske mesterskaber, udspring. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 24.06.22

Og meget mere
Der er et væld af sportsbegivenheder over hele byen på 15 lokationer, der hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Tag et kig på www.dmugen.dk, og hent DM-ugen-app for at danne dig et overblik over de mange aktiviteter til lands, til vands og i luften.

I Spar Nord er vi stolte af at være hovedpartner på DM-ugen. Vi håber på at se en hel masse glade sportsentusiaster på Honnørkajen og i resten af bybilledet. 

Udgiver

📞96 32 06 20

📧 norresundby@sparnord.dk

💻 Spar Nord Bank, Nørresundby ← Spar Nord

📍 Torvet 6, 9440 Nørresundby

Mere fra Spar Nord Nørresundby