Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar Nord og Racing Arena Aalborg indgår tiårig aftale

Af Spar Nord Nørresundby

Spar Nord har siden 2018 haft et yderst velfungerende samarbejde med Racing Arena Aalborg, hvilket blandt andet har udmøntet sig i Spar Nords sponsorat af både derby-revanchen Aalborg Store Pris og banens familiedag. De positive erfaringer har nu ført til en ny tiårig samarbejdsaftale.

<strong>Spar Nord og Racing Arena Aalborg indgår tiårig aftale</strong>
Direktør John Refsgaard og banechef Lars Hellerup.

Der har i flere år været et tæt samarbejde mellem Spar Nord og Racing Arena Aalborg, hvilket har ført til flere begivenhedsrige arrangementer. På baggrund af de gode erfaringer har der hos begge parter været et ønske om at udvide samarbejdet, og dette er nu blevet en realitet, da Spar Nord og Racing Arena Aalborg netop har indgået en ny tiårig samarbejdsaftale.

Med den nye aftale bliver Spar Nord navnesponsor for både Racing Arena Aalborg og Aalborg Store Pris. Og i Racing Arena Aalborg ser man med glæde frem til at fortsætte det velfungerende samarbejde.

– Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Spar Nord, som blev vores bankforbindelse på et tidspunkt, hvor vi var hårdt presset økonomisk. I den rekonstruktion af banens drift og økonomi som vi stod over for, har Spar Nord været en uvurderlig medspiller, udtaler banechef Lars Hellerup, og forsætter:

– Den nye aftale afspejler i sin varighed de gode samarbejdsrelationer, og er samtidigt skruet sammen på en måde der gør, at vi kan arbejde videre med vores projekt om at udvikle en koncert- og eventplads på banen, uden at belaste banens likviditet.

Det er ikke kun i Racing Arena Aalborg, at der kan spores stor begejstring. Direktør i Spar Nord Nørresundby John Refsgaard ser ligeledes glædeligt på den indgåede aftale.

– Racing Arena Aalborgs brand og profil passer rigtigt fint med det, vi gerne vil involvere os i og profilere os på. Lokal sport på alle niveauer. Fra sandkasse til eliteniveau. Vi har også stor glæde af det løbende samarbejde med Racing Arena Aalborg som giver os mulighed for at tilbyde unikke oplevelser til både kunder og personale. At vi med den nye aftale samtidigt kan være med til at skubbe på udviklingen af en stor koncert- og eventplads, som Aalborg mangler, gør kun det hele mere interessant for os, fortæller John Refsgaard, direktør i Spar Nord Nørresundby.

Som det fremgår, kommer den nye aftale også til at betyde, at Racing Arena Aalborg skifter navn. Det nye navn er en hemmelighed indtil videre og forventes offentliggjort på banens generalforsamling d. 17. marts 2023.

Udgiver

📞96 32 06 20

📧 norresundby@sparnord.dk

💻 Spar Nord Bank, Nørresundby ← Spar Nord

📍 Torvet 6, 9440 Nørresundby

Mere fra Spar Nord Nørresundby