Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Racing Arena Aalborg modtager donation på 1,2 millioner kr.

Af Spar Nord Nørresundby

Spar Nord Fonden donerer 1,2 millioner kroner til Racing Arena Aalborg. Donationen skal gå til etablering af en udendørs koncertplads, som skal samle byens borgere og styrke det lokale musik- og kulturliv.

Fredag d. 17. marts donerede Spar Nord Fonden 1,2 millioner kroner til Racing Arena Aalborg, eller Aalborg Væddeløbsbane som det også bliver kaldt. Med den store donation søger hestevæddeløbsbanen at etablere en udendørs koncertplads, der skal tilbyde byens borgere et samlingspunkt, hvor musik- og kulturlivet vil blomstre.

Racing Arena Aalborg og Spar Nord offentliggjorde ligeledes i februar, at et mangeårigt succesfuldt samarbejde nu er blevet forlænget med yderligere 10 år. I forlængelse heraf har væddeløbsbanen valgt at skifte navn til Spar Nord Arena, Aalborg Væddeløbsbane.

Hos Racing Arena Aalborg sætter de stor pris på støtten og ser frem til at igangsætte processen. Banechef Lars Hellerup fortæller selv:

– Vi er meget glade for den enorme opbakning fra Spar Nord Fonden, som for alvor skubber projektet i den rigtige retning. Med særdeles gode samarbejdspartnere som Spar Nord og Fonden, ser vi frem til at få etableret en koncertplads, der skal samle byens mange borgere til uforglemmelige kulturelle og musikalske oplevelser.

Hele Byens Bank ser ligeledes frem til at fortsætte det gode samarbejde, hvor Fondens donation skaber begejstring på tværs af afdelingerne. John Refsgaard, direktør i Spar Nord Nørresundby, udtaler således:

– Det er med stor glæde, at vi på vegne af Spar Nord Fonden kan tilbyde markant økonomisk støtte til Racing Arena Aalborg, så der i høj grad bliver sat gang i et yderst spændende projekt. Som et led i vores tætte samarbejde er det blevet muligt at igangsætte tiltag, der tilbyder borgere i og omkring lokalområdet unikke oplevelser. Og det er vi meget stolte over.

<strong>Racing Arena Aalborg modtager donation på 1,2 millioner kr.</strong>
Direktør Spar Nord Nørresundby John Refsgaard

Donationen fandt sted til Racing Arena Aalborgs generalforsamling fredag d. 17. marts, hvor det nye navn ligeledes blev offentliggjort. Et mangeårigt tæt samarbejde er blevet forlænget og med et projekt som den nye koncertplads i støbeskeen, kan det kun blive spændende, hvad fremtiden bringer.

Udgiver

📞96 32 06 20

📧 norresundby@sparnord.dk

💻 Spar Nord Bank, Nørresundby ← Spar Nord

📍 Torvet 6, 9440 Nørresundby

Mere fra Spar Nord Nørresundby