Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. september 2021
Kl. 10.00 - 11.00

Genklang for studerende: Hvordan forandrer man verden?

Med bl.a. erhvervskvinde Stine Bosse (formand for Europa-Bevægelsen) og Sahra-Josephine Hjort (CEO, CanopyLab)

Demokratiets Genklang er en ny festival, hvor demokratiet skal høres, ses og opleves. Det er den 5.-6. september i Musikkens Hus i Aalborg. I to dage inviteres I inden for til paneldebatter, mini-koncerter, live-kunstoptrædener, workshops, oplæg og meget mere.

Festivalen giver jer studerende mulighed for at tage del i demokratiet og udfordre både magthaverne og eksperter. Arrangementet er åbent for alle, men målrettet jer studerende.

Om Stine Bosse
Stine Bosse er kendt for sin fremtrædende rolle i dansk erhvervsliv, som rummer en lang række ledelses-, bestyrelses- og formandsposter. Hun er ikke mindst kendt for sine 23 år i TRYG-koncernen, hvoraf 12 blev tilbragt som del af topledelsen og syv som administrerende direktør. Stine Bosse er formand for Europa-Bevægelsen.

Om Sahra-Josephine Hjort
Sahra-Josephine Hjort er administrerende direktør i CanopyLAB, der er en dansk EdTech virksomhed grundlagt i 2015. CanopyLABs vision om at ændre den måde, vi lærer på, blev konceptualiseret baseret på Sahra-Josephine Hjorts Ph.D.-forskning ved Aalborg Universitet. Hendes forskning fokuserer på virtuelle læringsmiljøer, sociale medier og frisættelse gennem læring. Sammen med Christian Skræm Juul Jensen omsatte hun forskningen og visionen til en ny og fundamentalt anderledes digital læringsplatform.

Arrangementet finder sted: 

Søndag d. 6. september 2021, kl. 10:00 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Du kan læse alt om debatten samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus