Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. februar 2025
Kl. 19.00 - 21.00

Martin Nørgaard – Ironisk

Til foråret 2025 kan en af Danmarks skarpeste komikere opleves live i de 4 største danske byer med sit nye comedyshow ”Ironisk”.

Den danske stand-up komiker, Martin Nørgaard, er klar til at indtage scenen med sit seneste comedyspektakel. Nørgaards nye comedy tour ”Ironisk” lover en eksklusiv aften fyldt med ironiske vendinger, skarp sarkasme og en uforglemmelig oplevelse. Publikum kan forvente en aften i ironiens tegn, hvor Nørgaard udforsker nye temaer og leverer et show, der spænder fra tankevækkende til vanvittigt morsomt.

Efter at have debuteret som 18-årig har Martin Nørgaard skabt en enestående karriere inden for stand-up comedy. Hans alsidige, samfundskritiske og eftertænksomme tilgang til humor har gjort ham til et eftertragtet navn på den danske scene. Nørgaard har bl.a. beriget danskerne i en lang årrække med sit tv show ”Nørgaards Netfix”, som tekstforfatter på ”Tættere på sandheden”, med liveshowene ”Hygge(2019)” og ”Indebrændt(2017)”, samt podcasten ”Det væreste par” med hans kone. Nørgaards evne til at kombinere intelligens med skarp satire har affødt stor anerkendelse, og gjort ham til en alsidig artist, der har mestre lidt af hvert indenfor underholdningsbranchen.

 

Finder sted: Skråen