Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. november 2021
Kl. 18.00 - 20.00

PIPPI LANGSTRØMPE: En musikalsk forestilling for hele familien!

”Her kommer Pippi Langstrømpe” lyder det gennem de ellers fredelige gader, da Pippi ankommer med sit ræverøde hår til Villa Villekulla med både hest og abe.

En mærkelig pige som Pippi har byens fol aldrig mødt før. Men selvom Pippi er anderledes fra alle andre i byen, så bliver hun straks gode venner med de artige nabobørn Tommy og Annika.

Pippi lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og Tommy og Annika udfordrer hende til at gå i skole og til at lære bordskik, selvom det ikke er noget hun har prøvet før. Det var der nemlig ikke tid til, da hun sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe, sejlede rundt på de syv have. Det stopper heldigvis ikke Pippi, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det.

Astrid Lindgren kreerede Pippi Langstrømpe-universet i 1945, og Pippi er i dag er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer. Hun tør vende de voksnes underlige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, fordi hun kan løfte en hest og finde ud af at bo helt alene. Pippi har også en stærk og levende fantasi, og det er godt at have, når man har en mod i himlen, en sørøver-far og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem….

Forestillingen finder sted: 

Tirsdag d. 30. november 2021, kl. 18:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om forestillingen samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC