Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. september 2021
Kl. 16.00 - 16.30

Paneldebat: Politisk topmøde

Oplev Kristian Thulesen Dahl, Pernille Vermund, Mai Villadsen og Lars Løkke Rasmussen i et politisk topmøde om Danmarks fremtidige demokrati i Koncertsalen i Musikkens Hus, som det sidste på programmet for dette års første udgave af Danmarks nye demokratifestival, Demokratiets Genklang.   

Clement Kjersgaard udfordrer en række danske toppolitikere inden for emner som klima, ekkokamre, techgiganterne, internetalgoritmer, generationskløfter – hvad er det for et billede, der tegner sig af vores demokrati?

Om Kristian Thulesen Dahl
Kristian Thulesen Dahl er en dansk politiker og formand for Dansk Folkeparti. Han repræsenterede Fremskridtspartiet i Folketinget 1994-1995, hvorefter han blev medstifter af Dansk Folkeparti og skiftede til det, som han har repræsenteret i Folketinget fra 1995.

Om Pernille Vermund
Pernille Vermund er en dansk arkitekt (MAA) og borgerlig politiker af konservativ observans. Vermund er formand for partiet Nye Borgerlige, hvilket hun har været siden partiet blev stiftet i oktober 2015.

Om Mai Villadsen
Mai Villadsen er et dansk folketingsmedlem og politisk ordfører for Enhedslisten. Før hun kom i Folketinget har Mai Villadsen blandt andet engageret sig i elevrådet på Kibæk Skole, hvor hun var formand for i 2004-2006., ligesom hun sad i elevrådet på Herning Gymnasium i 2009-2010.

Om Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen er en dansk politiker og partileder for Moderaterne, hvilket han stiftede i juni 2021. I perioderne 5. april 2009 til 3. oktober 2011 og 28. juni 2015 til 27. juni 2019 var Lars Løkke Rasmussen Danmarks statsminister.

Debatten finder sted: 

Mandag d. 6. september 2021, kl. 16:30 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Du kan læse alt om debatten samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus