Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. september 2021
Kl. 13.00 - 13.30

Paneldebat: Medierne, magten og demokratiet

Oplev Clement Kjersgaard udfordre chefredaktører på nogle af landets store dagblade: Niels Jespersen (Pio), Mikkel Andersson (Kontrast), Jakob Nielsen (Altinget) og Karl Erik Stougaard (Nordjyske).

Om Jakob Nielsen
Chefredaktør på Altinget.dk og mm.dk. Har arbejdet som journalist siden 1998 og i mange år været ansat på Politiken. Både som korrespondent i Bruxelles og USA, som indlandsredaktør og som indlandsredaktør. I 2015 blev han redaktionschef for Politikens netavis og i 2017 blev han ansvarshavende chefredaktør for Altinget.dk. Han har desuden skrevet flere bøger – blandt andet en biografi om Helle Thorning Schmidt: Helle for magten i 2007.

Om Niels Jespersen
“Der er en stor og vigtig opgave i at sætte en socialdemokratisk dagsorden i et overvejende borgerligt mediebillede, hvor lønmodtagernes perspektiv spiller en alt for lille rolle, og hvor mediekritikken hurtigt kan blive for indspist,’’ Niels Jespersen.

39-årige Niels Jespersen er efter sommerferien i år tiltrådte som ny chefredaktør på netavisen Pio. Siden 2011 har han arbejdet som analytiker i Forsvaret sideløbende med sit virke som debattør og klummeskribent i aviser, radio og tv. Han er medlem af Socialdemokratiet. Sammen med journalist Mikkel Andersson har han skrevet bogen ’Eksperimentet, der slog fejl – Status over 35 års dansk asylpolitik’. Han har desuden været udsendt som soldat i Afghanistan….

Debatten finder sted:

Søndag d. 5. september 2021, kl. 13:00 i Musikkens Hus i Aalborg.

Du kan læse alt om de deltagende samt praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus