Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. september 2021
Kl. 17.30 - 18.45

Paneldebat: Har Danmark den rigtige klimapolitik?

Clement Kjersgaard går på scenen i Fundamentet sammen med Michael Monberg, politisk ordfører for Veganerpartiet, Theresa Scavenius, talsperson for partiet Momentum, Peter Kiær, formand for Bæredygtigt Landbrug, Martin Ågerup, direktør for CEPOS, aktivist Magnus Haslebo, Simon Fendinge, formand for Liberal Alliance Ungdom og aktivist Birgitte Diget, Global Aktion.

”Løfterne fra det, mange har kaldt et historisk klimavalg, er endnu ikke i nærheden af at blive til virkelighed”, uddrag fra Haslebo i Ræson.

Om Theresa Scavenius
Theresa Scavenius er en dansk forsker og politiker. Hun er lektor ved Aalborg Universitet København med klimapolitik som sit forskningsområde og har tidligere været medlem af Radikale Venstre og Alternativet.

Om Peter Kiær
Peter Kiær er formand for Bæredygtigt Landbrug

Om Martin Ågerup
Martin Ågerup er en dansk økonom og økonomisk historiker. Han er direktør for tænketanken CEPOS og samfundsdebattør. I sin tidlige ungdom var han tillige medlem af Fremskridtspartiet. Han blev student fra Europaskolen i Luxembourg i 1982 og tog i 1991 eksamen fra universitetet i Bristol i økonomi og økonomisk historie.

Om Simon Fendinge
Simon Fendinge er landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Han bor på Frederiksberg, hvor han til dagligt læser International Business på CBS. Han har en baggrund som politisk formand i foreningen, og har ligeledes været lokalformand i afdelingen på Frederiksberg,

Om Birgitte Diget
Birgitte Diget er klimaaktivist og har blandt andet medvirket i DR´s Debatten, hvor hun diskuterede grøn teknologi.

Debatten finder sted: 

Søndag d. 5. september 2021, kl. 17:15 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Du kan læse alt om debatten samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus