Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. september 2021
Kl. 14.30 - 15.00

Minikoncert: Pernille Rosendahl i Musikkens Hus

Du kan du opleve interview med Pernille Rosendahl og Louise Reumert efterfulgt af minikoncert i Musikkens Hus. 

Om Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl er en dansk sangerinde med storslået vokal, som blandt andet skrev musikhistorie gennem flere årtier som forsanger i Swan Lee i slut 90’erne og i 00’er-rockbandet The Storm. I 2016 udkom hendes første soloalbum Dark Bird gennem hendes eget pladeselskab. Udover en perlerække af pophits, har Pernille Rosendahl været dommer i X-Factor (2010-2012) og en del af det populære Tv2-program Toppen af Poppen (2018). I løbet af 2021 har Pernille Rosendahl sat kulturelle fodspor med sine spektakulære kirke- og museumsturneer med sin dragende vokal.

Vi er alle små mennesker på en stor planet, og netop i den erkendelse giver musikken mening. Musikken taler til vores fælles hukommelsescenter og spiller på vores sjælestrenge, så man kan mærke sig selv og finde retning,” Pernille Rosendahl.

Om Louise Reumert
Louise Reumert er journalist; tv-programudvikler, digital mediespecialist, redaktør og tv-tilrettelægger. Hun har været ansat hos DR igennem 17 år og har brilleret som nyhedsreporter, tilrettelægger, redaktør og studievært hos blandt andet P1, P2, P3, DR1 og DR2. Senest som redaktør på Clement i Amerika på DR2. Sidenhen er Louise gået selvstændig med kommunikationsbureauet FUSE, der arbejder med eksekvering af kommunikation og forretningsstrategi. Derudover fungerer Louise som moderator ved konferencer og webinarer. Louise Reumert er uddannet cand.comm. i antropologi og kommunikation ved Roskilde Universitet i 2005.

Arrangementet finder sted: 

Mandag d. 6. september 2021, kl. 14:30 i Musikkens Hus i Aalborg. 

Du kan læse alt om arrangementet samt al praktisk information i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Musikkens Hus