Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. november 2021
Kl. 20.00 - 22.00

MARTIN JENSEN: Me, Myself, Live i Aalborghallen

Gennem 2020 og starten af 2021 har DJ og producer Martin Jensen haft stort succes med sit online koncertkoncept Me, Myself, Online, hvor flere hundredetusinde mennesker har set med hjemme fra stuerne hver gang.

I november sadler Martin Jensen dog op til at tage sit online-koncept til livepublikummet. Me, Myself, Live er Martin Jensens næste skridt i hans mange pionerende tiltag i de seneste år. Konceptet tager udgangspunkt i nordisk mytologi og er en hyldest til hans danske rødder samt beundring af de gamle historier. Showet byder på en sammensmeltning af en kæmpe visuel identitet med de nytænkende produktioner som set til hans online-koncerter.

Martin Jensen har brugt rigtig mange timer på at forberede Me, Myself, Live, som faktisk var planlagt allerede til foråret 2020. Derfor glæder han sig ekstra meget til at komme ud på den anden side af skærmen igen, og møde publikum til en fest i den virkelige verden!

Når Martin Jensen indtager AKKC, kan man glæde sig til et helt særligt DJ-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers…

Koncerten finder sted: 

Lørdag d. 27. november 2021, kl. 20:00 i Aalborghallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om koncerten samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC