Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. juli 2021
Kl. 12.00 - 18.00

Lørdagslounge i Kildeparken: Thomas Blum & Daniel Jul

Sommer i Kilden byder jer velkomne til en hyggelig eftermiddag med musik og god stemning.

Program
14:00 Daniel Blum
15:15 Daniel Jul

Dørene åbner kl. 12:00

Pris: 50 kr

Husk at du skal vise gyldigt coronapas i indgangen

Thomas Blum
Thomas Blum har de sidste år haft en voksende succes på de sociale medier. Med over 10.000 følgere på Instagram har der været stor efterspørgsel på Thomas Blum og hans musik og liveshows.
Thomas blev i slutningen af 2018 aktuel med singlen “TAK“, som var en hyldestsang til Kim Larsen som han bl.a. spillede til mindeoptoget i København foran 30.000 mennesker.
Derefter udkom han med debutsinglen “Et Bedre Sted” som gik over alle forventninger med 30.000 afspilninger alene på Spotify. Thomas Blum er en øvet livemusikant og har allerede masser af jobs på hans CV, ikke mindst hans show hvor han åbnede Skvulp Festival for over 5000 mennesker. Thomas’ 2. single “Lige meget hvor du står” udkom den 4. oktober 2019 og har allerede over 20.000 streams.
Thomas 3. single “Hjem Alene” udkom i maj 2020 og fik på under det første døgn over 2000 afspilninger alene på Spotifyplaylisten “Nye Danske Hits”. Thomas er aktuel med hans 4. single “Mere end Kærlighed” og hans første album kommer i løbet af foråret 2021.

Thomas Blum er en ung pop artist men hjertet det rette sted. Han har de sidste 2 år kastet alt over bord og droppet uddannelse/skoler for at kunne koncentrerer sig 100% om musikken. Thomas Blum er en dansksproget artist og finder sin inspiration i gennem sin dagligdag, men formår at gøre teksterne åbne og forstående for alle.

Daniel Jul
Siden barnsben har Daniel Jul med akustisk guitar og sang optrådt og gennem tiden stået på scener over det meste af landet. Med debut-ep’en ”Agenda” i 2019 blev dørene sparket ind til dansk radio, hvor flere sange bl.a. fik tid i æteren hos de landsdækkende P4 og P5 og kastede fin omtale af sig. Med tydelige referencer til den håndspillede og traditionelle danske rock/pop med afstikkere til folk-genren, har Daniel Jul formået at skabe et ærligt og nærværende udtryk gennem sine tekster og musik. Selvom Daniel Jul blot befinder sig i 20’erne må hans sjæl synes at være mindst dobbelt så gammel, da teksterne ofte er dybsindige og kredser om livets skrøbelige facetter, med en nerve som man sjældent ser hos så ung en artist. Som inkarneret nordjyde er Daniel Jul nede på jorden og omfavner sit publikum med jysk humor, indlevende anekdoter og stof til eftertanke. I 2021 er Daniel Jul klar til at præsentere nye sange og udgive sit debutalbum ”Langt Fra København”, der udkommer d. 10. september via Target Records.

 

Finder sted: Kildeparken