Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. september 2021
Hele dagen

Gourmet og vin ad libitum: Det Glade Vanvid præsenterer ny efterårsmenu

Fra den 9. september kan du gå på opdagelse i Det Glade Vanvids nye efterårsmenu, som blandt andet er inspireret af efterårsråvarer som æbler, jordskokker, trøfler, torsk, Clara Frijs pærer, blommer, hasselnødder og lavendel.

Det Glade Vanvid byder som altid indenfor til sæsonens fire serveringer og ad libitum drikkevarer fra vinbaren hver tirsdag til onsdag kl. 18.30-21.30 for 499 kroner og torsdag til lørdag kl. 18.30-22.30 for 599 kroner.

I efteråret kan du glæde dig til følgende menu, som Michael Koch præsenterer:

APPETIZER

Creme på Yellowfin Tuna med dehydreret kapers, Intense tomater & Nicoise oliven hertil Parmigiano Reggiano & fuglekvidder på Pocheret Skinke.

FORRET

Carpaccio på danske æbler & jordskokker med dildmayo & sart tilberedt ristet torsk hertil sauce som klassisk torskebisque med æbler & sprøde jordskokke chips.

HOVEDRET

Kalvekam ”all night long” med skysauce på trøffel & hyldebær hertil Pommes Anna med Luftig Ægte Sauce, pocheret pære med sprød croustillant, letrøget svampecreme & puré på Clara Friis Pærer.

DESSERT

Hvid chokolademousse med crispy cacao-hasselnødde tuiles & bagte blommer hertil kandiserede rødbeder, hasselnøddeis & krokant med lavendelpudder.

Du kan læse alt om konceptet samt bestille bord i linket ovenfor.

 

Finder sted: Det Glade Vanvid