Gourmet og vin ad libitum: Det Glade Vanvid præsenterer ny efterårsmenu
Fra den 9. september kan du gå på opdagelse i Det Glade Vanvids nye efterårsmenu, som blandt andet er inspireret af efterårsråvarer som æbler, jordskokker, trøfler, torsk, Clara Frijs pærer, blommer, hasselnødder og lavendel.
Det Glade Vanvid byder som altid indenfor til sæsonens fire serveringer og ad libitum drikkevarer fra vinbaren hver tirsdag til onsdag kl. 18.30-21.30 for 499 kroner og torsdag til lørdag kl. 18.30-22.30 for 599 kroner.
I efteråret kan du glæde dig til følgende menu, som Michael Koch præsenterer:
APPETIZER
Creme på Yellowfin Tuna med dehydreret kapers, Intense tomater & Nicoise oliven hertil Parmigiano Reggiano & fuglekvidder på Pocheret Skinke.
FORRET
Carpaccio på danske æbler & jordskokker med dildmayo & sart tilberedt ristet torsk hertil sauce som klassisk torskebisque med æbler & sprøde jordskokke chips.
HOVEDRET
Kalvekam ”all night long” med skysauce på trøffel & hyldebær hertil Pommes Anna med Luftig Ægte Sauce, pocheret pære med sprød croustillant, letrøget svampecreme & puré på Clara Friis Pærer.
DESSERT
Hvid chokolademousse med crispy cacao-hasselnødde tuiles & bagte blommer hertil kandiserede rødbeder, hasselnøddeis & krokant med lavendelpudder.
Du kan læse alt om konceptet samt bestille bord i linket ovenfor.