Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. april 2024
Kl. 18.00 - 22.00

Fællesspisning + Outlandish + Micky Skeel

Brandvarme hits, spritny musik og masser af charme. Sådan lyder opskriften på ståkoncerten med Outlandish og Micky Skeel i Drivhuset.

Aicha, Guantanamo, I Only Ask Of God, Look Into My Eyes og Warrior/Worrier er bare et lille udpluk af de hits, du kan glæde dig til at skråle med på, når Outlandish aka Waqas, Lenny og deres band indtager scenen. Det er efterhånden 18 år siden gruppen fandt sammen, og snart er de klar med ny musik, som du også kan glæde dig til at høre.

Micky Skeel startede som en del af popgruppen PULS, som fik deres store gennembrud med sangene Dope og Inden Som Du. Siden er han gået solo, og har udgivet en del stille og personlige sange. Nu er han igen tilbage med splinternye sange som Glansbillede og Idiot.

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil, som Spilforsyningen har været så rare at stille til rådighed. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Vegansk: Fyldig Tabouleh salat med bulgur, peberfrugt, forårsløg, persille, mynte, tomat, hvidløg, rødløg, olivenolie og soja kylling.
Med kød: Fyldig Tabouleh salat med bulgur, peberfrugt, forårsløg, persille, mynte, tomat, hvidløg, rødløg, olivenolie og grillet sprængt kalv.

Når du køber billet, kan du vælge mellem vegansk eller med kød.

 

Finder sted: AKKC