ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. december 2021
Kl. 16.00 - 18.00

ESPER LUNDGAARD: Julekoncerten 2021 i Europahallen

Jesper Lundgaard fyrer op for julestemningen i bedste croonerstil 4. søndag i advent, når han indtager scenen med sit 4-mands juleorkester, kor og gæstesolist Claudia Campagnol.

Iført rød veloursmoking skruer Jesper Lundgaard og bandet ledet af kapelmester Edi Premate op for en lækker jazzet lyd, og får julebarometeret helt i top med en stemningsfuld koncert i 1920’ernes croonergenre.

Jesper Lundgaard finder sin indre Michael Bublé frem og byder på en musikalsk julebuffet af engelske carols, Jespers egne sange, danske salmer, gospel og overraskelser. Den musikalske oplevelse er desuden krydret med minder og anekdoter fra Jespers eget liv.

Sangerinden Claudia Campagnol tilfører med sin smukke vokal et drys af pop til den musikalske oplevelse. Claudia Campagnol deltog i Melodi Grand Prix 2021, hvor hun akkompagneret af et vintage klaver optrådte med sangen Abracadabra.

Der er lagt op til sidste søndag i advent med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde. Julekoncerten passer derfor til en eftermiddag med adventshygge sammen med venner og familie.

Publikum kan se frem til store stemmer, masser af charme og julestemning.

Koncerten finder sted: 

Søndag d. 19. december 2021 kl. 16:00 i Europahallen i AKKC i Aalborg.

Du kan læse alt om koncerten samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC