ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. oktober 2021
Kl. 19.00 - 21.45

ELHØJ & KIRCKHO – på eventyr!

Er du også fascineret af forladte steder og helt håbløse turistattraktioner? Så kan du nu komme til et spændende foredrag med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i Europahallen i Aalborg!

Forladte steder herhjemme, afsidesliggende steder rundt om i verden, steder som turister bør holde sig langt væk fra, eller uventede steder bare lige rundt om hjørnet. Eventyret venter derude, og det har altid fascineret eventyrduoen Jan Elhøj og Morten Kirckhoff.

De har i flere år fundet og fotograferet de mest fantastiske, forladte steder – både herhjemme og i udlandet – og udgivet anmelderroste bøger med fascinerende fotos fra deres mange rejser. De har besøgt steder i verden, som alle turister anbefales at holde sig langt væk fra, i deres konstante jagt efter den eventyrlige oplevelse.

Altid i øjenhøjde med de personer, de måtte møde og evigt nysgerrige på det uventede og helt ukendte. Alt skal prøves, og nej tak er ikke et svar Elhøj og Kirckhoff bruger!

I foredraget beretter de to globetrottere og eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff om de vildeste røverhistorier fra verdens mest forladte steder og helt håbløse turistattraktioner.

Med finurlig humor og stor indlevelsesevne fortæller de om deres store fascination af eventyret, hvordan de finder de mange spektakulære steder, hvad der driver dem og om deres tanker bag de mange opdagelser.

Foredraget finder sted:
 Tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 19:00 i Europahallen i AKKC i Aalborg. 

Du kan læse alt om foredraget samt købe dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: AKKC