Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. november 2021
Kl. 20.00 - 18. dec

Drama af Jon Fosse: “Jeg Er Vinden” på Aalborg Teater

“KAN MAN VÆRE LYKKELIG, NÅR MAN ER ULYKKELIG?”

Døden kan være svær at tale om. Også for den, der ikke længere kan holde livet ud, og som derfor ønsker at gøre en ende på det. Men hvad nu, hvis man nu kunne få hjælp fra det hinsides til at få sat ord på det uudsigelige?

Den Ene og Den Anden er to venner, som rejser afsted i en lille båd på et stort ocean. Den Ene længes efter døden, for hun kan ikke længere holde livet ud. Men hun frygter også døden, og det er svært for hende at sætte ord på dette modsætningsforhold. Den Anden gør imidlertid, hvad hun kan for at hjælpe. I form af metaforer og en fortløbende søgen efter veje til at få sagt det, der ikke lader sig sige.

Aalborg Teaters nye husinstrukør, Camilla Kold Andersen, debuterer med denne forestilling, der er skrevet af norske Jon Fosse, en af verdens mest oversatte og spillede dramatikere. Fosse er kendt for sin ordknappe og præcise stil såvel som sine mangefacetterede figurer, der altid rummer flere lag, end man først lige tror.

Således udgør Jeg er vinden en klassisk Fosse-forestilling – dog med det twist, at de to karakterer, som i Fosses manuskript er mænd, denne gang spilles af kvinder: Nemlig Karla Rosendahl og Marie Knudsen Fogh.

 

Finder sted: Aalborg Teater