ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. september 2022
Kl. 10.00 - søn Kl. 18.00

Danmarks vildeste fiskekonkurrence

Så er det nu krog, madding og fiskestang skal pakkes, for der skal nemlig dystes i Danmarks VILDESTE fiskekonkurrence under Hook & Cook på Nordvestkysten.

Fotofisken

Er du til åben himmel og den friske brise fra vest, så er fotofisk-konkurrencen helt sikkert noget for dig. Ingen kommer til at stå som sild i en tønde, da konkurrencen strækker sig langs vestkysten fra Tversted og Hirtshals i nord til Thorsminde og Vedersø klit i syd samt Nissum Bredning i Limfjorden og løber fra 3. til 11. september.

Om du er hardcore lystfisker, eller om det er første gang, din bedstefar skal lære dig at fiske, så er alle velkomne. Får du den største torsk eller den mindste skalle på krogen, har de samme vægt i denne her konkurrence.

Det er gratis at deltage! Det eneste du skal gøre er at tilkendegive din deltagelse på Facebookbegivenheden som du finder her

I dagene op til konkurrencens start vil der blive offentliggjort et opslag på hovedsiden ”Danmarks VILDESTE fiskekonkurrence”, hvor du løbende uploader din fotofisk, som giver dig ret til et lod i konkurrencen. Når konkurrencen slutter trækkes der lod blandt alle fiskelodderne omkring fede præmier til en samlet værdi på DKK 50.000.

Præmieoversigten vil blive offentliggjort tættere på konkurrencestart.

Har du spørgsmål til fotofisk-konkurrencen, kan du søge svar ved at klikke på linket.

Overnatning & lækkert mad

Ønsker du et dejligt overnatningssted, har Nordvestkysten mange skønne muligheder, du kan se et udvalg af Hook & Cook overnatningssteder her.

Under Hook & Cook har mange af spisestederne gjort sig ekstra umage med at have lækker lokalt fisk på menuen, se om du ikke bliver sulten af restaurantoversigten Hook & Cook Eat.

 

En del af Hook & Cook fra Visit Nordvestkysten

Danmarks vildeste fiskekonkurrence er en del af konceptet Hook & Cook på Nordvestkysten, og er for både par, familier og fiskeentusiaster.

Langs hele kysten er der arrangementer, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med fiskeriets mange facetter fra hav til bord, men også fiskerikulturen og historien. Fiskekonkurrencer langs kysten skal desuden sætte fokus på de mange muligheder for kystnært fiskeri fra strande og moler både i sommersæsonen, men i endnu højere grad i sensommeren og efteråret.

Konceptet Hook & Cook er udviklet af Destination Nordvestkysten i samarbejde med de lokale turismeaktører, og det har som formål at øge rejselysten til vestkysten udenfor hovedsæsonerne. Det sker med en række arrangementer, events og konkurrencer, der alle har fisk og fiskeri som udgangspunkt.

Den samlede arrangementsoversigt kan findes https://www.visitnordvestkysten.dk/hook-cook

Det er anden gang, Hook & Cook løber af stablen. I år er det første og anden weekend i september i en række af kystbyerne på Nordvestkysten: Thorsminde, Lemvig, Hanstholm, Thorupstrand, Blokhus, Løkken, Lønstrup og Hirtshals.

 

 

Finder sted: Nordjylland