Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magasiner: Se oversigten og find det bedste tilbud her
Denne side er en annonce

Tilbud

6 nr. + Velkomstgave for 399 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Kay Bojesen Turtelduer

✔ Attraktiv Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ God bolig inspiration

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Multikamera

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

4 nr. + Velkomstgave for 149 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Træningspakke

✔ Relevant Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Gode tips og tricks

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Trådløs vejrstation

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

3 nr. + Velkomstgave for 149 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Kähler Hammershøi Poppy krus

✔ Attraktiv Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ God bolig inspiration

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Lystelt

✔ Relevant Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Gode tips og tricks

Tilbud

2 nr. + Velkomstgave for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

360 graders overvågningskamera

✔ Attraktiv Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Gode tips

Tilbud

5 nr. + Velkomstgave for 199 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Stavblender-sæt

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet

Tilbud

3 nr. + Velkomstgave for 129 kr. + 39,50 kr. i porto og eksp.

Pris efter prøveperiode

82 kr

Velkomstgave

Støjreducerende bluetooth hovedtelefoner

✔ God Velkomstgave
✔ Godt læsetof
✔ Høj kvalitet
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Magasiner

Kunne du godt tænke dig et eller flere gode magasiner at læse i? Der er rig mulighed for at finde gode magasiner, indenfor de områder, som man interesserer sig for. Selvom man i dag går mere og mere væk fra det trykte medie, så er der faktisk rigtig mange, som fortsat foretrækker at få deres magasin i fysisk form. Det betyder også, at rigtig mange magasinudbydere tilbyder deres læsere, at de kan læse magasinet både som et fysisk magasin eller i en online version.

Når du er på jagt efter dit yndlingsmagasin, eller måske gerne vil finde frem til et magasin, som kan blive det. Så er det en god idé først og fremmest at tænke over hvilke interesse man har. Det kan være, at du gerne vil læse om boligstyling, om sport eller om noget helt tredje. Der er så mange forskellige muligheder, at du med sikkerhed godt kan finde det magasin, som falder i din smag. Et magasin som du kan få gode stunder ud af at læse derhjemme i stolen eller via din computer eller tablet online.

Få magasinet hver måned

Selvom rigtig mange magasiner kan købes i fysiske butikker enkeltvis, så kan det være en fordel at abonnere på magasinerne. For det første, så er man sikker på, at man hver gang bladet udkommer får det leveret i postkassen. Nogle udbydere tilbyder også, at man kan vælge mellem om man vil have et abonnement, hvor bladet bliver leveret i postkassen, eller om man vil have et abonnement, hvor man kan læse bladet online.

Når man abonnerer på et magasin, betaler man en fast pris for at få det leveret hver gang det udkommer. Det er forskelligt fra magasin til magasin, hvor ofte det udkommer. Det kan eksempelvis være hver 14. dag eller en gang om måneden. Hvis du gerne vil abonnere på et eller flere magasiner, kan du finde en god oversigt over en række magasiner her. På den måde kan du lettere finde frem til hvilket magasin, du synes er interessant.

Online eller fysisk magasin

Som allerede nævnt er det ofte muligt at læse magasinerne både online eller i fysisk form. Nogle magasiner kommer udelukkende i fysisk form, hvor de bliver sendt til dig eller du kan købe dem i butikker. Andre er udelukkende tilgængelige i onlineform, hvor det er opsat som et grafisk magasin, du kan læse via nettet.

Langt de fleste magasiner findes dog i begge varianter, da det er meget forskelligt hvordan folk foretrækker at læse deres magasin. Der findes også forskellige apps, hvor man kan få adgang til flere forskellige magasiner, som man let kan læse fra sin mobil eller tablet. Det er altså op til dig at vurdere om du helst vil have magasinerne i fysisk form, på nettet eller om du gerne vil have mulighed for at gøre begge dele.

Hvilke magasiner kan man finde på nettet?

Der er rigtig mange magasiner, som man kan abonnere på det. Det kan være indenfor et utal af forskellige emner, og indenfor de forskellige emner, er der ofte flere magasiner at vælge i mellem. Det gælder derfor om at danne sig et overblik, og samtidig være klar over, hvilke ting, man synes kunne være spændende at læse om.

Det kan være, at man gerne vil abonnere på magasiner omkring biler eller andre motorkøretøjer. Det kan også være, at man gerne vil abonnere på et cykelmagasin, et boligmagasin, et skønhedsmagasin, et naturvidenskabeligt magasin eller måske et magasin og vin og mad. Som du allerede kan fornemme, så er der rigtig mange forskellige magasiner, og de førnævnte er blot nogle af de emner, som man kan finde magasiner indenfor. Her på siden kan du danne dig et overblik over interessante magasiner, og sammenligne dem på forskellige parametre.

Abonnerer man på et magasin?

Ja det gør man i de fleste tilfælde. Når man har besluttet sig for hvilket eller hvilke magasiner, som man godt kunne tænke sig at abonnere på, så er det ofte ganske lige til. De fleste magasiner kan man abonnere på igennem en fælles portal eller via den enkelte udbyders site. Her skal man blot udfylde sine oplysninger, og så kan man se frem til fremover at modtage magasinet, hver gang det udkommer. Det kan ske både i fysisk form i postkassen eller via en app eller hjemmeside.

Det er ofte meget få steps man skal igennem, når man vil tilmelde sig som abonnent, og betalingen sker automatisk, når man har oplyst sine betalingsoplysninger. Det er forskelligt hvor ofte man betaler for ens abonnement, og det er også meget forskelligt fra magasin til magasin, hvor meget det koster at være abonnent. Som abonnent får man det som oftest billigere end hvis man køber hvert eneste blad enkeltvis.

Hvad handler magasinerne om?

Der er mange forskellige emner, som de forskellige magasiner handler om, og derfor kommer det an på hvilket eller hvilke du vælger. Nogle magasiner handler om sport, andre om livstil, nogle om videnskab og andre om sundhed.

Der findes også forskellige magasiner, som indeholder opgaver som krydsord. Der er altså stor spredning på emnerne, og derfor er der med sikkerhed også et magasin, som du finder interessant. Vil du gerne vide mere om de forskellige emner, så har vi nedenfor samlet nogle eksempler på områder, og hvor vi også nævner eksempler på magasiner. Hvis du fortsat ikke har fundet et magasin, som kunne være interessant, så finder du her på siden en god oversigt over en bred vifte af magasiner. Der er med sikkerhed et blad, som du vil synes er interessant at læse.

Magasiner om bolig

Er du meget interesseret i de seneste boligtrends, boligindretning, og vil du måske gerne have et indblik i, hvordan andre mennesker indretter deres hjem, og hvad der hitter lige nu. Det kan være, at du er interesseret i, hvilke farver der er inde lige nu eller hvilke nye påfund man har lavet i forhold til boligindretning.

Hvis du gerne vil abonnere på et magasin omkring bolig og indretning, så har du rigtig mange muligheder. Det er nemlig et meget populært emne, og der findes flere forskellige magasiner om

emnet. Blandt magasinerne kan nævnes Bo Bedre, Boligmagasinet og Elle Decoration. Alle tre har fokus på de nyeste trends, spændende indretning og livsstil. Det kan være superinteressant, og rigtig god inspiration, hvis man går meget op i, hvordan ens hjem er indrettet. Samtidig er der gjort meget ud af designet på magasinerne, og faktisk kan magasinet i sig selv pynte i hjemmet.

Magasiner om skønhed

Et af de mere populære emner, som danskerne gerne vil abonnere på magasiner omkring, er skønhed. Her er udvalget også solidt, og der er rig mulighed for at læse om de seneste modetrends, ligesom man kan få tips og tricks indenfor skønhed. Det er også i disse magasiner, at man vil møde mennesker, som har stor viden og passion indenfor netop skønhed og modebranchen.

Hvis du gerne vil have et magasin, hvor skønhed er i fokus, så skal du blot finde ud af, hvilket emne der tiltaler dig mest. Nogle skønhedsmagasiner har primært fokus på tøjdesign og nyeste mode, mens andre har mere fokus på den enkeltes skønhed, og hvad man kan gøre for sig selv, i form af hudplejebehandling og lignende. Et af de mest kendte magasiner er Vogue, men der er også skønheds- og modemagasiner som Alt for Damerne og Elle. Femina er også en sikker vinder, og et magasin, som rigtig mange danskere abonnerer på. Det er ikke kun kvinder, der kan få magasiner om livstil og mode, for der findes også magasiner til mænd. Det kan eksempelvis være Euroman, som er et sikkert hit.

Magasiner om sport

Er du sportsentusiast kan du med sikkerhed også finde et interessant magasin. Sport er nemlig et af de emner, hvor der findes fleste magasiner. Ofte er magasinerne meget branchespecifikke og handler eksempelvis om enten cykling eller motorsport. Du kan dog også finde magasiner, som er mere overordnede omkring sport, og hvor man kan læse om flere forskellige sportsgrene.

Er du på jagt efter et interessant sportsmagasin, så har du som sagt mange at vælge imellem. Er cykling din passion, så har du mange at vælge imellem, og du kan f.eks. tegne abonnement på Road Bike. Indenfor sportsområdet er der også flere magsiner om fitness og sund livstil, og du kan f.eks. finde magasiner som Fit Living, I Form og Yoga Journal.

Hvad koster det at have abonnement på et magasin?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at have et abonnement på et magasin. Priserne er ofte afhængige af hvor ofte magasinet udkommer og hvor stort magasinet er. Priserne er ofte også forskellige alt efter om du tegner årsabonnement, eller eksempelvis kvartals- eller halvårsabonnement. Derudover så varierer prisen også alt efter om du ønsker at abonnere på et magasin i fysisk form eller om du ønsker at få adgang via nettet.

Priserne på magasinerne er ofte mellem 50 og 100 kroner, og når man tegner et abonnement, vil man som regel på rabat, fremfor dem, som udelukkende køber magasinerne enkeltvis. Nogle gange kan abonnementsfordelene også komme i form af, at man får en gratis gave med eller, at man får gratis levering af magasinerne. Man kan derfor ikke sige en specifik pris på, hvad det koster at have et abonnement, da det varierer fra magasin til magasin.

Få dit favorit magasin lige til døren

Når du vælger at abonnere på et eller flere magasiner, har du mulighed for at få det sendt lige til døren. Det betyder, at du hver gang dit favorit magasin udkommer, kan se frem til, at det lander i postkassen. På den måde har du let læsestof tilgængelig, og du slipper for at køre ind til den lokale kiosk eller det lokale supermarked, for at købe magasinet.

Det at læse et magasin kan være en rigtig god beskæftigelse, og rigtig mange danskere ser det som en god måde at koble af, efter en lang dag på arbejde eller studie. Samtidig har man mulighed for at udvide sin viden indenfor det område som magasinet handler om. Når man er abonnent på et eller flere magasiner, kan man altså hygge sig med at læse, samtidig med, at man bliver klogere på et eller flere områder.

Stort udvalg af magasiner

Der findes et hav af magasiner, som man kan abonnere på over nettet eller hvor man får det leveret direkte i postkassen. Faktisk findes der flere hundrede forskellige magasiner, og de fleste af dem, kan læses både via nettet eller som fysisk magasin.

Hvis du gerne vil skabe dig et overblik over nogle af de magasiner, som man kan abonnere på, så er du kommet til det rette sted. Her på siden forklarer vi hvad fordelene kan være, ved at have et magasinabonnement, ligesom du kan danne dig et overblik over en lang række af de magasiner, som man kan være abonnent på.

Internationale og nationale magasiner

Det er ikke kun danske magasiner, som man kan abonnere på via nettet. Der findes et stort udvalg af både danske og internationale magasiner. Det betyder også, at det sagtens kan lade sig gøre at abonnere på et magasin på engelsk, tysk eller fransk. Hvis man også gerne vil læse magasiner på engelsk, så er udvalget af magasiner endnu større, end hvis man ønsker, at magasinet skal være på dansk.

Der findes rigtig mange meget anerkendte magasiner på engelsk eller andre fremmedsprog, men der findes også rigtig mange gode på dansk. Det betyder altså, at du sagtens kan finde et godt magasin, selvom du har et krav om, at det skal være på dansk. De danske magasiner favner stort set alle emner, og du kan læse alt fra Illustreret Videnskab til Alt for Damerne. Både de danske og de internationale magasiner kan du let finde på nettet, og så kan du tegne et abonnement, hvor du enten modtaget bladet i postkassen eller læser det online via din computer, tablet eller mobil.

Magasiner til mænd

Nogle vil måske mene, at det at læse i magasiner er en ting som primært ældre mennesker eller kvinder gør. Det er dog slet ikke korrekt, for rigtig mange magasiner henvender sig netop til mænd. Her er der magasiner omkring jagt, sport og omkring livsstil for mænd. Det kan også være magasiner omkring biler og andre ting, som det oftest er mænd, der interesserer sig for. Et bilmagasin kan selvfølgelig også læses af kvinder, men det er oftest mænd, der abonnerer på eksempelvis Bilmagasinet. Et magasin som Euroman henvender sig også direkte til mænd.

Du finder her magasiner, som henvender sig enten til mænd eller til kvinder, men der findes selvfølgelig også magasiner, som er interessante for begge køn. Så er du mand, og på udgik efter et fedt magasin, så kan du helt sikkert finde et ved hjælp af vores side.

Magasiner til børn og unge

Der findes et utal af magasiner, som henvender sig til børn og unge. Det kan være tegneserier, som Steen og Stoffer eller Tintin. Men der findes også magasiner til børn og unge, som har mere fokus på livsstil. Her er der ofte interviews med andre børn og unge, som har oplevet noget interessant eller som har noget de gerne vil dele. Det kan også være interviews med børnestjerner eller lignende.

Et abonnement på et magasin kan altså være en god gaveidé til barnet eller teenageren, som elsker at læse, og som elsker at blive klogere. Der er også mange af de magasiner, som der måske egentligt henvender sig til voksne, som mange unge mennesker vil finde interessante, hvis det er indenfor et område, som du interesserer sig for. Det kan eksempelvis være sportsmagasiner eller magasiner om videnskab.

Oversigt over interessante magasiner

Her på siden finder du en oversigt over en række interessante magasiner, som du let kan abonnere på enten online eller så du får magasinet leveret i postkassen.

Det kan være, at du tidligere har abonneret på et magasin, men ønsker inspiration til et nyt magasin, der skal erstatte dit nuværende eller supplerer din samling af magasiner. Vi har gjort det let for dig at sammenligne magasinerne, og finde præcis det magasin, som du synes kunne være interessant at læse.

Abonnement eller enkelt magasiner

Det er som tidligere nævnt ofte muligt at købe magasinerne i fysiske butikker eller blot bestille et enkeltnummer hjem, men hvad er egentligt bedst?

Hvis du ved, at du gerne vil have mere end ét magasin fra samme sted, så er et abonnement et rigtig godt valg. Her sparer du nemlig ofte penge på bladet, på leveringen eller også får du måske nogle gratis fordele med i dit abonnement. Omvendt kan det være, at du gerne vil læse blot et enkelt magasin. Her kan det være en fordel at vælge dette ene magasin fremfor et abonnement, og hvem ved, måske går det så op for dig, at du alligevel gerne vil tegne et abonnement. De fleste abonnementer har kun en kort bindingsperiode, og derfor kan man afprøve om magasinet er noget for en ved eksempelvis at modtage 3 udgaver af magasinet.

Sådan tegner du et abonnement

Når nu du har besluttet dig for hvilket magasin, som du gerne vil abonnere på, så skal du have dig tilmeldt. Det er ofte meget let at abonnere på de forskellige magasiner, og man skal blot følge enkelte steps. Her skal man udfylde sine oplysninger, så bladet kan sendes hjem til en, ligesom man skal opgive sine betalingsoplysninger.

Man skal ikke bekymre sig over, at man skal udfylde disse oplysninger, for det er helt standard, og de forskellige udbydere, opbevarer ens information sikkert. Er du i tvivl om hvordan du tegner et abonnement, kan du altid kontakte udbyderens kundeservice, og så kan de let guide dig igennem de forskellige trin. Her på siden kommer du let videre til der, hvor du kan bestille et abonnement på dit valgte magasin.

Fordele ved at abonnere på magasiner

Der er flere fordele ved at abonnere på det magasin, som du gerne vil have. En af de helt store fordele er, at du ikke behøver køre ind for at købe det eller bruge tid på at bestille det hver gang det kommer. En af de andre fordele er, at man ofte sparer penge når man tegner et abonnement.

Der er også mange magasinforhandlere, som tilbyder, at man får en gratis gave med i købet eller måske får man det første magasin gratis, når man tegner et abonnement. Abonnementer kan ofte tegnes gennem den enkelte magasinudbyder, men der findes også platforme, hvor man kan tegne abonnementer på forskellige magasiner samtidig. Her får man ofte også en samlerabat, og det kan derfor være et rigtig godt valg, hvis man har flere magasiner, som man gerne vil have.

Altid interessant læsestof ved hånden

Når du har bestilt et abonnement på et eller flere magasiner, kan du se frem til fremover altid at have interessant læsestof. Du får nemlig magasinet leveret direkte i postkassen, og ofte vil du også have adgang via en online side, hvor magasinet er opsat.

Når du vælger at have adgang til et eller flere magasiner via en online platform eller via en app, så har du altid interessant læsestof lige ved hånden. Det her du fordi, du let kan finde magasinet ved hjælp af din telefon, din tablet eller på din computer. Der er derfor mange fordele ved at have magasinet tilgængeligt på nettet. De fleste udbydere tilbyder, at man kan få magasinet i fysisk form og samtidig få adgang på nettet. De fleste magasiner udkommer hver måned eller hver 14. dag, og derfor vil du hele tiden få nyt læsestof ind ad døren eller tilgængeligt via nettet.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af magasinerne i DK, men inkluderer ikke alle magasiner. Vi samarbejder med flere af magasiner på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.