Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spiller for fulde huse: I næste uge kommer Zirkus Nemo til Aalborg

Af Michael Qureshi
Foto: Jacob Leitisstein
Foto: Jacob Leitisstein

Zirkus Nemo er endelig tilbage efter to års fravær med Verdenspremiere på en spritny Zirkus Nemo forestilling: UD I UNIVERSET. 

Lige nu spiller de for fulde huse rundt omkring i landet, og i næste uge går turen så til Aalborg.

Her spiller man fra den 25. maj – 30. maj, men man skal skynde sig at sikre billetter, da der ikke er mange tilbage.

Som den helt store overraskelse i år præsenterer Søren Østergaard skuespilleren, komikeren, entertaineren Tommy Kenter som gæst i manegen. 

Så du kan altså opleve både “Smadremanden” og Tommy Kenter på slap line.

De er gamle venner og har spillet utallige teaterforestillinger sammen bl.a. ”En Skærsommernatsdrøm” og ”Svejk”.

“Jeg har altid haft lyst til at have Tommy med i Zirkus Nemo ikke mindst pga. hans store poesi og klovnen i ham, og så er han meget meget musikalsk – der venter publikum store oplevelser med Tommys mange talenter og jeg glæder mig til en sommer i manegen med min gamle ven,” siger Zirkus Direktør Søren Østergaard.

Spiller for fulde huse: I næste uge kommer Zirkus Nemo til Aalborg
Foto: Steen Brogaard

Skal prøve det inden han dør

”Jeg er kommet i Zirkus Nemo siden de startede, først fordi jeg kendte Søren og senere fordi man jo bliver bidt af det.

Som skuespiller har jeg altid tænkt – Gud fri mig vel, godt man ikke er med i den manege, det må være det sværeste i hele verden.

Men da Søren sidste år spurgte mig om jeg ville være med, tænkte jeg, at det skal jeg prøve inden jeg dør, det er noget af det eneste jeg ikke har prøvet som skuespiller – at lave Zirkus.

Jeg kender Søren rigtig godt og holder utrolig meget af ham, så jeg stoler på at han nok skal guide mig trygt igennem, og det glæder jeg mig rigtig meget til,” forklarer Tommy Kenter.

Efter 2019’s anmelderroste jubilæumsforestilling, som med mere end 55.000 solgte billetter slog alle publikumsrekorder, har Zirkusdirektør Søren Østergaard været i fjerne afkroge af galaksen for at hyre de ypperste superstjerner til årets forestilling.

Publikum kan bl.a. se frem til tempo-jongløren Mario Berousek (Tjekkoslovakiet), tvillingesøstrene Duo Vilja (Sverige), verdensartisterne de stærke mænd Duo Leosvel (Cuba) og trampolin-ekvilibristen Professor Wacko (England), som mange vil genkende fra TV programmet Britains Got Talent.

Desuden præsenterer de igen i år de ultrapopulære multikunstnere Duo Solys (Frankrig), som overrasker med et forrygende mix af humor og akrobatik.

Østergaard vil sætte alle i vægtløs tilstand med en stjernerække af gamle kendinge og nye figurer, der vil overraske med deres ekstreme talenter, vælte rundt i manegen og sende publikum ud i universet.

Mød dem alle sammen ude i den festlige atmosfære i Zirkus Nemos store show ”Ud i universet”.

Billetter kan købes her 

Hvad: Zirkus Nemo – cirkus kun for voksne
Hvor: Fjordparken, Aalborg
Hvornår: 25 – 30. maj 2022

Del artikel

Andre læser også