Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Your 2Hand Closet rykker ind i Aalborg: Fed secondhand butik åbner i midtbyen

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen
Foto: Okan Gültekin
Foto: Okan Gültekin

Er du også træt af at sælge dit tøj, sko, tasker og accessories privat?

Spørgsmålene er uendelige, og du bruger enormt meget tid på at besvare og tjekke beskeder.

Nogle gange er alt arbejdet forgæves, og tiden er bare ikke til det.

Men bare rolig – nu er der nemlig gode nyheder. Torsdag den 3. december åbner butikken Your 2Hand Closet i hjertet af Aalborg i Gravensgade 3.‍

Det betyder, at du ikke længere skal bruge alt for meget tid på at tage billeder, besvare spørgsmål og være standhaftig, når folk forsøger at prutte om prisen på de ting, du sælger på nettet.

”Alle ved, at det er svært at sælge ting på nettet. Man får 27 spørgsmål til en vare og bliver presset helt vildt ned i pris, og ofte kommer man egentlig ikke nogen vegne.

Og samtidig syntes vi, at der manglede en genbrugsbutik i centrum af Aalborg, så det ville vi gøre noget ved.

Konceptet udspringer lidt af loppemarkedskonceptet og kommissionssalg” siger Jannie Egested, der er medejer af Your 2Hand Closet. 

Your 2Hand Closet rykker ind i Aalborg: Fed secondhand butik åbner i midtbyen
Foto: Okan Gültekin

Fokus på miljøet

Og Your 2Hand Closet har da ikke blot fokus på, at det skal være nemt og godt for kunderne – der er i den grad også fokus på at gøre noget godt for miljøet.

For mere end halvdelen af vores brugte tøj havner i skraldespanden, når vi ikke længere bruger det, og det vil de hos Your 2Hand Closet gerne gøre noget ved.

”Vi vil gerne bidrage til at minimere de miljømæssige konsekvenser af tøjspild, og deraf opstod idéen til Your 2Hand Closet.

Vi kan på en nem og simpel måde hjælpe dig med at få ryddet op i klædeskabet og dermed skabe bevidsthed omkring genbrug,” fortæller Jannie.

Bliver ikke nemmere

Hos Your 2Hand Closet har man gjort det så nemt som overhovedet muligt, så man slipper for det bøvl, der ofte følger med salg på nettet.

”Det eneste du skal, er at booke plads i butikken online, prissætte dine varer og komme ind og aflevere dem – herefter tager vi os af resten. Vi påsætter alarmer, prismærker, hænger tøjet på bøjler og derefter ud i butikken, hvor alt præsenteres flot,” siger Jannie.

Og du vælger selv hvor mange dele og antal uger du ønsker at booke. Jo flere dele du vælger, des billigere bliver det.

Your 2Hand Closet rykker ind i Aalborg: Fed secondhand butik åbner i midtbyen
Foto: Okan Gültekin

Lige nu har Your 2Hand Closet knivskarpe tilbud, hvor du kan sælge 5 dele i 4 uger for kun 278 kr., 10 dele i 4 uger for kun 458 kr. og 20 dele i 4 uger for kun 698 kr.

”I hele lejeperioden kan du fylde pladsen op, når du har solgt en vare, således du altid har de samme antal dele til salg, som du har booket.

Og det helt geniale er, at man via onlinesystemet har mulighed for at følge med i sit salg.

Det vil sige, at dit tilgodehavende kan udbetales præcis når du ønsker det – du skal blot møde op i butikken, og så får du pengene direkte udbetalt til dit kreditkort,” siger Jannie.

Med den super skarpe beliggenhed og et stort kundeflow, bliver dine salgsmuligheder yderst attraktive, når du booker plads hos Your 2Hand Closet.

Lige nu får du 10% rabat på alle bookinger, hvis du skriver ”MigogAalborg” i kommentarfeltet, når du booker online her.