ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wrestling, vilde konkurrencer og fede biler: Kom til Odd Pilot festival i september

Af Emil Kjær Jørgensen

Denne sommer har vi desværre været nødsaget til at kigge langt efter diverse festivaler, men der er håb forude.

Lørdag den 12. september fra kl. 11.00 – 15.00 bliver der nemlig fart over feltet, når Aalborg Forsvarsmuseum omdannes til det vildeste sted.

Det bliver en dag propfyldt med action, musik, konkurrencer, fede præmier, gear, gejl og gadgets, når Odd Pilot Festival 2020 slår dørene op.

Sjov for HELE familien

Entréen bliver fuldstændig gratis, men det betyder bestemt ikke, at der ikke er noget at se frem til.

Du kan eksempelvis deltage i en vild pubquiz, hvor du kan vinde præmier for over 10.000 kr. – eksempelvis en helikoptertur for 3 personer, gavekort fra Friis, hotelophold fra Zleep Hotels, Fribilletter til Aalborg Zoo, T-hirts fra Gl. dansk, lærke dufte fra Bluebeard, Mini Beer Pong Spil og meget mere.

I løbet af dagen vil der også være et fedt Wrestling Show, og så får man besøg af Haunted Park fra Middelfart, som laver en Zombie Park i dagens anledning.

Wrestling, vilde konkurrencer og fede biler: Kom til Odd Pilot festival i september

Derudover er der også masser af mulighed for at se kampvogne, kampfly, helikoptere, sportsvogne, veteranbiler, vikinger, ATV’er og du kan prøve kræfter med alt fra fodbolddart, brætspil og mjødsmagning.

Wildebeest Gastropb vil også være på festivalen og sælge lækre burgere, pølser, fadøl, softdrinks m.m., og de står også for den specielle festival øl Kamikaze, som er lavet i et samarbejde mellem Bad Seed Brewing og Wildebeest.

Wrestling, vilde konkurrencer og fede biler: Kom til Odd Pilot festival i september

Vind en helikoptertur for 3 personer

I samarbejde med Odd Pilot Festival har vi fået lov at udlodde en helikoptertur for 3 personer, som finder sted på selve festivaldagen.

For at deltage skal du blot gå ind på Facebookopslaget, som vi smider på kl. 19.30 lørdag d. 1. august og følge instruktionerne.

Del artikel