Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spektakulære stunts: Oplev gratis wrestling på havnefronten

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Dansk Pro Wrestling ApS
Foto: Dansk Pro Wrestling ApS

“Aalborg Havnefront vil aldrig være den samme igen.”

Sådan beskriver Kim Tinning, talsmand hos Dansk Pro Wrestling, nyheden om det store wrestlingshow, der skal foregå på havnefronten i Aalborg.

Wrestlingshowet finder sted fredag den 2. august kl. 18.00 på Aktivitetspladsen.

“Vi er superstolte over, at kunne præsentere et så fantastisk show midt i Aalborg, som desuden er gratis. Det bliver en aften som man sent vil glemme,” fortæller Kim Tinning i en pressemeddelelse fra wrestlingforbundet.

Spektakulære stunts, gak og løjer

Showet byder på frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts og en masse sjov og ballade.

Kim Tinning uddyber:

“Wrestling er stunt, drama, humor og publikumsinteraktion præcis som intet andet. Vi er så klar til at give den fuld skrue på Aalborg Havn og håber at rigtig mange turister, festglade børn og voksne vil komme og opleve dette actionshow.

Wrestling skal opleves live og publikum er en vigtig ingrediens. Vi opfordrer derfor til at publikum råber, huje, og lever sig ind i de skøre figurer og vanvittige fights der foregår i ringen.

Et show, fyldt med fiskerflade, gimmicks, spas, gak og løjer. Gå ikke glip af en fed oplevelse, som du aldrig har set før.”

Han understreger, at det er et professionelt instrueret show.

Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet, før man står foran et publikum som på Aalborg havn, så han advarer mod at “wrestle” hjemme i køkkenet. 

“Jeg kan på det kraftigste opfordre folk til ikke at prøve nogle af de slams ellers kast, som vi viser på showet. Det kan være livsfarligt hvis ikke man er øvet,” siger han afslutningsvis

Støtte fra Aalborg Kommune og flere sponsorer

Showet støttes af Aalborg Kommune og følgende sponsorer: Dansk Revision Aalborg, tømrer- og snedkerfirmaet Krogner og Toft samt Spar Nords lokalafdeling i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også