Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wow: Danmarks største PIECES åbner i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Torsdag d. 29. februar kl. 8:00 byder PIECES indenfor i deres nye 150 kvadratmeter store butik i Aalborg Storcenter helt fyldt med nye designs, vilde åbningstilbud, lækre goodiebags til de første 25 kunder de første 4 dage og 20% på HELE butikken.

Butikken bliver den største nogensinde i PIECES’ historie og selvfølgelig indrettet i et lækkert nyt design. 

”Vi har drevet butik i Aalborg Storcenter i mange år, og vi ved, fashion i god kvalitet til den helt rigtige pris er noget, der bliver sat pris på i Aalborg. Det er derfor også det helt rigtige sted at lave så stor og flot en butik.” siger Retail Manager Pernille Blas Kvorning hos PIECES.

Stolte af den nye butik

Center Manager Niels Adolfsen glæder sig til den nye butik åbner,

”PIECES er en butik, vi ved, rigtig mange af vores kunder altid lige skal forbi for at se, hvad der er af nyheder og gode tilbud, og vi er stolte af, at PIECES har valgt os og vores kunder til at lave så stor og flot en butik til.”

I den nye PIECES-butik er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på arbejdet, og butikkens personale står og tripper for at komme i gang med at fylde butikken op med gode tilbud.

PIECES er et dansk tøj- og tilbehørsmærke beliggende i Aarhus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, en dansk familieejet modevirksomhed, grundlagt tilbage i 1975.

Den nye PIECES-butik åbner torsdag d. 29. februar kl. 08:00 i Rød gade.

Der vil være forskellige åbningstilbud, eksklusive goodiebags til de 25 første kunder hver dag samt 20 % på alt i butikken fra torsdag d. 29. februar til søndag d. 3.marts.

Del artikel

Andre læser også