Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ændringer på vej: Derfor er Wok This Way midlertidigt lukket

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Februar sidste år kunne vi afsløre, at den populære Wok This Way-kæde åbnede på Boulevarden i Aalborg.

Men lige nu bliver der ikke slynget friske råvarer rundt i wok-gryderne, og der står “Midlertidigt lukket” på døren til spisestedet.

Det er der en helt særlig grund til.

“Vi må bare erkende, at Wok This Way i Aalborg ikke har levet op til de høje forventninger, som vi har til vores koncept – her i blandt kundeservice, kundeoplevelsen, kunder der vender tilbage og den generelle omtale af restauranten,” fortæller Hoang Pham, der er medejer af Wok This Way-kæden.

Store ændringer på vej: Derfor er Wok This Way midlertidigt lukket
Arkivfoto

Genåbner med “ny” ledelse

Derfor har man nu lavet om på ejerforholdene her i Aalborg, så det nu er de oprindelige ejere fra Aarhus, der er gået ind i den daglige ledelse af stedet.

“Vi har meget omhyggeligt arbejdet med at forbedre en masse ting, så man i fremtiden kan få en autentisk Wok This Way-oplevelse her i Aalborg,” forklarer Hoang.

Wok This Way genåbner efter planen onsdag den 5. april.

For at fejre genåbningen kører de med frokosttilbud fra 5. april – 9. april, hvor man kan få alle de normale aftenmenuer til 69 kr. pr. stk (79 kr. med sodavand).

“Vores fokus bliver fra starten at rette op på kvaliteten af maden og ikke mindst vores kundeservice. At rette op på maden handler om bl.a. at det skal smage godt hver eneste gang,” fortæller Hoang.

Nu glæder Hoang og co. sig til en spændende genåbning, hvor de håber, at aalborgenserne vil tage lige så godt imod dem, som de gjorde, da de åbnede restauranten sidste år.

Du finder Wok This Way på Boulevarden 38.

Del artikel

Andre læser også