Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Winther Studio: Der er sket noget stort

Af Annoncør

For 7 år siden startede Stine smykkefirmaet By Stine Winther som et peronsligt brand med alt det som Stine selv sætter pris på ved smukke smykker.

Det er det simple touch, der kan tilføres ethvert look, det er den gode kvalitet, der giver smykker, der kan holde til hverdagens stress og jag, og det er godt design og et smukt håndværk som der kan bæres med stolthed.

Heldigvis er der flere med samme sans for mode og stil som Stine, som har taget de smukke By Stine Winther, smykker til sig, og gjort dem til en del af deres personlige og unikke stil.

Vi skal alle være en del af universet

Nu er årene gået. By Stine Winther har været i en rivende udvikling – og der er sket rigtig meget de sidste par år. Stine er blevet mere moden og fokus har ændret sig. Nu skal det personlige brand vendes en smule om – og det skal ikke længere blot være personligt for Stine, men for os alle sammen. Det skal være inkluderende.

Derfor skifter By Stine Winther nu navn til Winther Studio – du kan stadig finde den smukke shop her: https://wintherstudio.com/.

Stedet for kreativ udfoldelse

Kvaliteten, servicen og det gode design er det samme, men nu skabes et univers for os alle. Vi er hinandens største kritikere og bedste inspirationskilder, og det er lige præcis det, der skal omfavnes. For hvorfor ikke skabe noget, som vi alle føler, at vi er en del af?

Det skal være stedet for kreativ udfoldelse og det sted, hvor vi alle kan eksperimentere og udforske alle grene af den stil, som vi føler os mest tilpasse med.

Vi skal nemlig have en god fornemmelse i maven, når vi træder ud over vores dørtrin. Vi skal føle os selvsikre og fantastisk smukke.

Omfavn din unikke og personlige stil

Det nye navn er skabt med et fokus på design og på kvalitet, og det er en opfordring til os alle om at omfavne vores unikke og personlige stil.

Så som Stine selv fortæller: ”Vi glæder os til at byde alle vores nuværende og fremtidige kunder velkommen i inspirationsuniverset hos Winther Studio.” Og vi må bare sige, at vi glæder os mindst lige så meget til at se alt det skønne, som fremtiden kommer til at byde på.

Del artikel

Andre læser også