Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De har styr på vin og champagnen: WineFamly har nytårspakke til 255 kr.

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Vi er i Aalborg, så her elsker man især et godt tilbud.

Det kan den populære vinfamilie Winefamly i den grad levere.

Winefamly har i dag over 10.000 medlemmer i Danmark, og hver måned bestiller rigtig mange vinelskere i landet store mængder vin igennem Winefamly.

Nu nærmer nytårsaften sig, og her ved man, at man ofte efter jul skal ud og finde den rigtige sammensætning af vin og ikke mindst champagne til årets sidste fest.

Men hvorfor ikke få det leveret lige til døren og ikke mindst til en superpris?

WineFamly kører nemlig med et specialtilbud på deres nytårspakke. Den har en værdi af 445 kr., men medlemmer får den til 255 kr.

Du kan se deres nytårspakke lige her

Meld dig ind 30 dage gratis uden binding

Lige nu kan man endda uden binding melde sig ind i 30 dage for at teste konceptet, der normalt koster 39 kr. månedligt, og hvor man kan købe vin og andre lækkerier til helt lave priser.

MigogAalborg har haft fat i Winefamly-direktør Thomas Pedersen for at høre mere om denne nytårspakke, som kan sendes direkte hjem til enhver adresse i landet.

“Vi har lavet en nytårspakke til 255 kroner, hvor der er en ægte Champagne fra Brimoncourt, som selvfølgelig skal drikkes til Dronningens nytårstale.

Den passer rigtig godt til snacks, og den er tør og frugtig. Samtidig skærper den sulten.

Derudover passer den perfekt til skaldyr, så hvis man skal have det til forret, kan man blot tage flasken med over til det pyntede nytårsbord.

Skal man have mere fed fisk, skal man nok over i en mere fyldig vin som Chardonnay,” forklarer Thomas Pedersen.

champagne

Noget sødt til kransekagen

Han fortsætter;

“Til Rådhusklokkerne og kransekagen, skal man have noget sødt. Der har vi valgt en Cava Demi Sec med en smule sødme, som passer perfekt dertil.

Nytårspakken har en værdi af 445 kr, men vores medlemmer får pakken til 255 kr.

Lige nu kan man melde sig ind gratis 30 dage, hvor man får alle de fordele, som vores medlemmer har,” lyder det fra Winefamly-direktør Thomas Pedersen.

Som medlem af Winefamly kan man også få gode råd til den perfekte vin til nytårsmenuen fra deres professionelle sommerliers.

Hvad passer til nytårsmaden?

“På vores hjemmeside har vi lavet en overskuelig guide, hvor man eksempelvis kan se, hvilke vine, der passer perfekt til oksemørbraden.

Derudover har alle medlemmer mulighed for at skrive til os direkte på hjemmesiden. Der sidder en af vores dygtige sommerliers klar til at guide vores medlemmer igennem den perfekte nytårsaften.

Man kan blot forklare, hvad for noget mad, vinen skal passe til, og så kan vi komme med anbefalinger ud fra budgettet,” lyder det fra Thomas Pedersen.

Alle fortjener billig kvalitetsvin

Alle fortjener at kunne købe kvalitetsvin til supermarkedspriser.

Det var lidt udgangspunktet, da firkløveret kokken Thomas Herman, Onfone og Mofibo grundlægger Morten Strunge, Rasmus Jensen og Thomas Pedersen gik sammen og skabte Winefamly.

I dag er Winefamly en af de største succeshistorier på abonnements-løsninger i Danmark, og har over 10.000 medlemmer herhjemme.

Ideen er enkel. Skab en vinklub hvor man med et medlemskab fra kr. 39 per måned kan handle sin vin til medlemspriser. Et sted hvor man bliver forført af vinenes kvalitet og ikke et sted hvor mængde og rabatter udgør ens valg.

Så tag et kig på deres nytårspakke lige her

“Vi har dag-til-dag levering, så man kan få leveret næste dag. Nytåret falder lidt uheldigt i år, så folk skal bestilles inden 27/12 kl. 12.00,” slutter direktør Thomas Pedersen.