ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få 20 % på alle vine: Wine By Linde lukker som fysisk butik

Af Emil Kjær Jørgensen

I Rantzausgade nummer 5, lige over for Borgerservice, har du siden foråret 2021 kunne købe udsøgte vine fra små producenter fra både Italien, Tyskland og Spanien i Wine By Linde.

Men nu er det slut med den hyggelige vinbutik i hjertet af Aalborg.

I morgen, fredag d. 24. februar, har Wine By Linde-butikken sidste åbningsdag, og der kan man få hele 20 % rabat på ALLE vine i butikken. Butikken holder åbent fra klokken 14-18.

“Jeg besluttede mig fra starten, at jeg ville give den fysiske butik to år, og så ville jeg gøre status. Jeg må bare erkende, at selvom det har været hyggeligt, lærerigt og spændende at have en butik, så giver det ikke længere mening økonomisk”, fortæller Mikael Linde til MigogAalborg.

Selvom Aalborg nu bliver en vinbutik fattigere, så er det ikke slut med Wine By Linde – langt fra!

Langt fra slut med Wine By Linde

Vin har altid været en dybfølt passion for Mikael Linde, som han gerne vil dele med folk.

Det fortsætter han heldigvis med, for de private smagninger hjemme hos folk i deres egne stuer, i foreninger
eller på arbejdspladser, kommer nu endnu mere i fokus hos Wine By Linde.

“Jeg vil faktisk sige, at min passion for vin er større end nogensinde. Jeg glæder rigtig meget til nu at kunne bruge endnu mere tid på smagningerne,” siger Mikael.

Få 20 % på alle vine: Wine By Linde lukker som fysisk butik
Mikael Linde

Til en privat vinsmagning med Mikael, får du naturligvis mulighed for at smage en masse udsøgt vin. Men Mikael gør lige så meget en dyd ud af at fortælle passioneret og dybdegående om producenten, om vinens område – og alt der i mellem.

“Det er vigtigt at understrege, at jeg har et stort fokus på ikke at gøre det for langhåret og akademisk. Jeg bruger ikke for mange underlige fluffy ord, men prøver at få det formidlet på et forståeligt dansk, hvor alle kan være med, og hvor alle får en fed oplevelse ud af det.”

Mikael Linde er, udover at være en passioneret vin-mand, også psykolog til dagligt, og den erfaring kan han også bruge under smagningerne.

“Der er faktisk masser af psykologiske ting på spil under en vinsmagning, som tit er en øjenåbner for folk.”

Du kan også stadig købe udsøgt vin af Mikael

Selvom smagningerne nu kommer i fokus, er der også stadig rig mulighed for at “udnytte” Mikaels netværk og de helt særlige vine, som han importerer fra små producenter, som du ikke lige finder nede i supermarkedet.

Hvis man har forelsket sig i en eller flere af de vine, som Mikael importerer, så sender man ham blot en SMS – og så kan man faktisk få det leveret for en flad 20’er i hele stor-Aalborg.

“Jeg er jo kun mig selv, så jeg er meget fleksibel, hvis man pludselig mangler et par gode flasker til en hyggelig fredag aften eller i en særlig anledning,” forklarer Mikael.

Du kan læse meget mere om Wine by Linde her.

Hvad: Wine By Linde sidste åbningsdag (som fysisk butik)
Hvor: Rantzausgade 5
Hvornår: Fredag d. 24. februar fra klokken 14-18

Del artikel

Andre læser også