Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage

Af Stine Kjølby Christensen

I onsdags genåbnede Wildebeest på sin “originale” plads på Østerbro.

Historien om, at gastropubben meget pludseligt måtte lukke ned for halvandet år siden, er efterhånden blevet genfortalt en milliard gange …

Men nu er dørene til de rå, autentiske lokaler omsider åbnet igen, og aalborgenserne stod da også næsten i kø for at få en bid af kagen … Eller ja, sliders.

Vi besøgte naturligvis Wildebeest på åbningsdagen, hvor lokalerne tydeligt havde fået en flot overhaling, der alligevel var helt i ånd med den stemning, som altid har kendetegnet den islandsk-inspirerede gastropub.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage
Foto: Stine Kjølby Christensen

De rustikke borde var dækket op, over ens hoveder hang nye lamper i flet og duften af mad hang allerede i luften.

Vi var sultne og glædede os til et gensyn med gamle favoritter.

Det er nemlig lige præcis, hvad der havde indtaget det “nye” menukort. I samråd med tidligere ansatte og Wildebeest-fans havde man nemlig udvalgt nogle gamle sliders-varianter, så det virkelig var som “at komme hjem”.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage
Foto: Stine Kjølby Christensen

De fire “nyheder” er:

  • Notorious P.I.G. (marineret pulled pork, bacon, BBQ-sauce og coleslaw)
  • Ginger Quack (confiteret and med teriaky marinade, syltet ingefær, æble, salat og goma-mayo)
  • The Emperor (paneret og friteret kylling, parmesan chips, gulerod, salat og Caesar dressing) og
  • Bondemandens Livret (braiseret pulled beef, syltede rødløg, friteret løgringe og mayo)

Måske du genkender navnene, hvis du har været inkarneret stamgæst på Wildebeest.

Hvis ikke – så kan du nå det endnu.

For jeres skyld bestilte vi naturligvis de fire tidligere favoritter – og selvfølgelig et par stykker mere, som de udhungrende, rasende sulttrolde, vi er.

Det er svært at guide jer til, hvad der er det helt rigtige valg, når det kommer til sliders.

Personligt vælger vi altid den legendariske “Normandy Flapjack”, hvor toppen af burgeren er udskiftet med en blød pandekage, bacon samt hjemmelavet flødeostcreme.

En sikker vinder – hver gang.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage
Foto: Stine Kjølby Christensen

Sammensæt selv din menu

Én af de gode ting ved Wildebeest er, at du stort set selv kan sammensætte aftenens menu. Du kan bestille helt ned til blot en enkelt slider (priser fra 65 kr. pr. styk) og helt op til – uendelig?

Derudover er der ligeledes frit valg inden for side orders, hvor vi valgte en omgang Sweet Potato Fritters samt de helt nye Gouda-sticks, der kort og godt dækker over:

Paneret og friteret Gouda-ost. Intet mindre!

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage
Foto: Stine Kjølby Christensen

Side orders koster fra 29 kr. pr. stk., og her vil vi anbefale, at du tager en snak med din bordherre/dame om hvilke I hver især har udset jer, og forhåbentlig kunne blive enige om at dele dem, så man får smagt flest mulige.

Til vores side orders kom en omgang Bearnaise Mayo og en god, gammeldaws Aioli.

Når du bestiller dips, er der 1 stk. for 12 kr. eller 3 stk. for 29 kr. – også her er det oplagt at bestille en masse forskellige – hvis I altså ikke er på jeres første date, og du endnu ikke er heeelt klar til at dele din dip med en anden.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage
Foto: Stine Kjølby Christensen

Øl for alle!

Noget, som vi til gengæld ikke synes skal deles, er jeres drikkevarer.

Wildebeest har en alenlangt øl-kort, og er du ikke sikker på, hvad du er til, er der altid mulighed for at prøvesmage dem først.

Er du mere til alkoholfrie alternativer, så prøv eksempelvis en Ginger Beer fra Naturfrisk eller en Squash-sodavand fra Thy.

Mulighederne er nærmest uendelige, så det nemmeste er blot at læne sig tilbage, lukke øjnene og overveje, hvad du lige præcis har lyst til i dag. Og sådan skal et besøg på Wildebeest helst altid være.

Genåbning af Wildebeest: Disse nyheder skal du smage

Drømmer du også om at besøge Wildebeests restaurant i Reberbansgade, så er der godt nyt. Denne forventes nemlig at genåbne for gæster den 13. april.

Du kan booke bord lige her. 

Del artikel

Andre læser også