Wildebeest-ejere åbner nyt sted: Sæt tænderne i deres Dirty Subs

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Så har vi endnu en madnyhed til jer!

Og det er IKKE en burgerbar!

Vi bliver dog i samme kategori, for denne bliver også i den syndige og ikke mindst dirty ende.

Inden længe åbner Roscoe Dirty Subs nemlig op Ved Stranden med et menukort, som kan få de fleste munde til at løbe i vand.

Sandwich med islandske rødder

Denne gang er konceptet ikke indhentet fra Aarhus eller andre danske storbyer.

Faktisk har inspirationen til den innovative form for sandwichbar rødder i Reykjavik, og profilerne bag er i den grad også allerede godt integreret i det aalborgensiske burgermiljø.

Nu er det dog blevet tid til at udvide rammerne, og det gør familien Gudbergsson, som også står bag den populære Wildebeest Gastropub med endnu et rendyrket koncept i midtbyen, som igen kan udfordre de aalborgensiske smagsløg og rykke grænserne for, hvad der egentlig er helt okay at fylde sig med.

En helt særlig osteblanding, der smeltes sammen med kødet, får nok især en fremtrædende rolle i det nye koncept … Men den vender vi tilbage til.

Hjemmelavet perfektion

Roscoe åbner op i lokalerne, som tidligere har huset BIG MAMMA, og i øjeblikket går Gudmundur og resten af familien rundt og finpudser de sidste deltaljer inden åbningen; og det er svært ikke at glæde sig.

”Vi har helt sikkert tænkt os at trække på de kompetencer og erfaringer, som vi har i forvejen fra Wildebeest. Konceptet hernede kommer til at bygge på sandwiches i en noget mere opgraderet version, end man måske er vant til,” fortæller Gudmundur og udddyber:

”Det bliver simple, gode og hjemmelavede ingredienser, som man allerede kender det fra gastropubben. Vi vil hellere lave få ting til perfektion end flere ting middelmådigt.”

Dette kommer blandt andet til at betyde, at menukortet vil bestå af af 8-10 sandwiches med forskellige former for fyld i specialbagt brød, der mest af alt minder om en slags briochebolle.

De får dog alle én ting til fælles:

”Det hele bliver centreret omkring de her specielle stegeplader, hvor vi kommer fyldet på, inden det ender i sandwichen. Det bliver amerikansk inspireret, og der er virkelig blevet kælet for kødet.” fortæller Gudmundur og afslører herefter den afgørende, men ikke så uskyldige, detalje …

”Det centrale og grunden til, at vi omtaler sandwichene, som ”dirty” er den helt særlige osteblanding, der bliver lagt på stegepladen og mixet med kødet.

Vi sammensætter selv blandingen af flere forskellige oste for at sørge for, at det både får den rigtige konsistens og den rigtige smag. Begge dele er vigtigt, så osten og kødet kan smelte sammen på pladen.”

Flere eventyr venter

Et gennemgående tema på Roscoe bliver naturligvis også fokus på det gode håndværk – præcis ligesom på Wildebeest. Derfor bliver alle råvarer og ingredienser også lavet fra bunden – præcis ligesom på Wildebeest.

”Planen er, at Wildebeest og Roscoe skal leve hver deres liv.

Men vores passion har jo ikke ændret sig, så selvfølgelig tager vi alle de bedste ting med fra Wildebeest; f.eks. vores hjemmelavede ingredienser og dét at kunne levere god kvalitet hver eneste gang,” forklarer Gudmundur og slutter hemmelighedsfuldt:

“Derudover er tanken, at vi vil tage de dygtige og gode folk ind, som vi møder på vores vej, og invitere dem med på fremtidige eventyr.

Vi er nemlig slet ikke færdige endnu.”

Den officielle åbningsdag på Roscoe må I have til gode – men det kan ikke vare længe …

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

  • Formel 1 simulator
  • Cigarer
  • Rom
  • Hudpleje
  • Herreure
  • Brætspil
  • Biler
  • Motorcykler
  • Fjernstyrede biler
  • Metaldetektor
  • 3D-printere
  • E-sport
  • Droner
  • Custom Bikes
  • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.