Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wildebeest-ejere åbner nyt sted: Sæt tænderne i deres Dirty Subs

Af Stine Kjølby Christensen

Så har vi endnu en madnyhed til jer!

Og det er IKKE en burgerbar!

Vi bliver dog i samme kategori, for denne bliver også i den syndige og ikke mindst dirty ende.

Inden længe åbner Roscoe Dirty Subs nemlig op Ved Stranden med et menukort, som kan få de fleste munde til at løbe i vand.

Sandwich med islandske rødder

Denne gang er konceptet ikke indhentet fra Aarhus eller andre danske storbyer.

Faktisk har inspirationen til den innovative form for sandwichbar rødder i Reykjavik, og profilerne bag er i den grad også allerede godt integreret i det aalborgensiske burgermiljø.

Nu er det dog blevet tid til at udvide rammerne, og det gør familien Gudbergsson, som også står bag den populære Wildebeest Gastropub med endnu et rendyrket koncept i midtbyen, som igen kan udfordre de aalborgensiske smagsløg og rykke grænserne for, hvad der egentlig er helt okay at fylde sig med.

Wildebeest-ejere åbner nyt sted: Sæt tænderne i deres Dirty Subs

En helt særlig osteblanding, der smeltes sammen med kødet, får nok især en fremtrædende rolle i det nye koncept … Men den vender vi tilbage til.

Hjemmelavet perfektion

Roscoe åbner op i lokalerne, som tidligere har huset BIG MAMMA, og i øjeblikket går Gudmundur og resten af familien rundt og finpudser de sidste deltaljer inden åbningen; og det er svært ikke at glæde sig.

”Vi har helt sikkert tænkt os at trække på de kompetencer og erfaringer, som vi har i forvejen fra Wildebeest. Konceptet hernede kommer til at bygge på sandwiches i en noget mere opgraderet version, end man måske er vant til,” fortæller Gudmundur og udddyber:

”Det bliver simple, gode og hjemmelavede ingredienser, som man allerede kender det fra gastropubben. Vi vil hellere lave få ting til perfektion end flere ting middelmådigt.”

Wildebeest-ejere åbner nyt sted: Sæt tænderne i deres Dirty Subs

Dette kommer blandt andet til at betyde, at menukortet vil bestå af af 8-10 sandwiches med forskellige former for fyld i specialbagt brød, der mest af alt minder om en slags briochebolle.

De får dog alle én ting til fælles:

”Det hele bliver centreret omkring de her specielle stegeplader, hvor vi kommer fyldet på, inden det ender i sandwichen. Det bliver amerikansk inspireret, og der er virkelig blevet kælet for kødet.” fortæller Gudmundur og afslører herefter den afgørende, men ikke så uskyldige, detalje …

”Det centrale og grunden til, at vi omtaler sandwichene, som ”dirty” er den helt særlige osteblanding, der bliver lagt på stegepladen og mixet med kødet.

Vi sammensætter selv blandingen af flere forskellige oste for at sørge for, at det både får den rigtige konsistens og den rigtige smag. Begge dele er vigtigt, så osten og kødet kan smelte sammen på pladen.”

Wildebeest-ejere åbner nyt sted: Sæt tænderne i deres Dirty Subs

Flere eventyr venter

Et gennemgående tema på Roscoe bliver naturligvis også fokus på det gode håndværk – præcis ligesom på Wildebeest. Derfor bliver alle råvarer og ingredienser også lavet fra bunden – præcis ligesom på Wildebeest.

”Planen er, at Wildebeest og Roscoe skal leve hver deres liv.

Men vores passion har jo ikke ændret sig, så selvfølgelig tager vi alle de bedste ting med fra Wildebeest; f.eks. vores hjemmelavede ingredienser og dét at kunne levere god kvalitet hver eneste gang,” forklarer Gudmundur og slutter hemmelighedsfuldt:

“Derudover er tanken, at vi vil tage de dygtige og gode folk ind, som vi møder på vores vej, og invitere dem med på fremtidige eventyr.

Vi er nemlig slet ikke færdige endnu.”

Den officielle åbningsdag på Roscoe må I have til gode – men det kan ikke vare længe …

Del artikel

Andre læser også